Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti mennyire borulnátok ki a következő szituációban?
Figyelt kérdés
Tegyük fel 15 éve van egy haverod, akivel nagyon jóban vagytok. Sokszor buliztok talik stb. Néha eltűnik ez a haverod buliban mert mindig is ilyen volt. Na de ennek a havernak idő közben lett egy felesége. Nah a haver buliban ott hagyná a nejét többször. Eleinte nem törődnél vele aztán hirtelen barátod lenne a felesége is. Mennyire akadnál utána ki ha előtte nem tetted és miért akadnál ki jobban az utóbbi időben? Szavazás alul. Köszi 28/N2023. nov. 24. 19:38
11/26 anonim válasza:
Nem igazán értem én sem. Szerintem a haver nem a buliban fogja megcsalni a nejét amin ő is jelen van. Kicsit vakmerő húzás lenne. Te mire gondolsz miért tűnik el? Valami anyagot tol titokban vagy szorulása van? Passz, de ha mindig ilyen volt, eltűnedezős akkor valószínű fel sem tünne nekem.
12/26 A kérdező kommentje:
Utolsó erre nem igazán gondoltam. De nem itt a fő kérdés. De itt most ez a fő hogy hirtelen kiborult az illető de kib@@szottul. Miért? Mert a haverja neje bejön neki? Vagy barátok lettek és aggódik vagy tud egy titkot és elege van fedezni és tartani a száját a haver miatt aki látszólag rosszul bánik a feleségével?
2023. nov. 24. 21:33
13/26 anonim válasza:
A franc tudja, lehet azon borult ki hogy rásózta megint a feleséget vagyis teged, neki meg már terhes ez a szerep, lehet h azert beszelget el veled, hogy addig se keresd. Meg azért jó volna tudni, hogy milyen időközönként tűnik el mennyi időre? 'Nah a haver buliban ott hagyná a nejét többször'
Mi sem kézenfogva járunk a férjemmel mindenhova ha elmegyünk társaságba, nyilvan néha összefutunk, de tudom h beszelget masokkal is, nincs ezzel baj.
Mennyi időt van távol?
14/26 A kérdező kommentje:
Hát elment utána megkerestük de hazaindult igy nem sokat. Viazont utoljára egy bálban 1 óráig nem volt meg sehol.
2023. nov. 24. 21:45
15/26 A kérdező kommentje:
Ja és nem csak ő volt hanem még egy két haverunk. Szóval nem rásózott konkrétan.
2023. nov. 24. 21:46
16/26 anonim válasza:
Te nem kérdeztél rá, hogy hol volt?
17/26 A kérdező kommentje:
Szerinted nem? Azt mondta WCben volt. De haverunk is eljött és 3x nézte a mosdóban és kiabált is neki. Szóval..
2023. nov. 24. 22:06
18/26 anonim válasza:
És neked nem az a kérdés hol volt, mit csinált a férjed, hanem hogy a haverja miért akadt ki? 🙄
19/26 anonim válasza:
Azon akadnék ki, ha az asszony ilyen értelmetlen kérdésekkel nyaggatna.
20/26 anonim válasza:
A kérdésedből nekem az jön le, hogy te totál rá vagy indulva erre a haverra és azt a választ akarod hallani, hogy azért reagált hevesen (bár azóta sem derült ki, ez mit is takar valójában), mert ő is rád van kattanva. Még véletlenül sem az zavar, hogy a párod eltűnik szó nélkül, akár órákig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!