Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek, mit gondoljak?

Figyelt kérdés
Van egy férjem, 10 éve ismerem. 4 éve màr harcolok értünk :( Most 4 hónapja azt hiszem, sajnálatos módon beleszerettem vagy legalábbis nagyon vonzódom egy közös barátunkhoz akit szintúgy 10 éve ismerek. Eddig nem néztem másképp rá, de most valamiért igen. Egy buliban azt mondtam neki részegen hogy Őt kellett volna anno választanom. Nyilván ittasan voltunk.Azóta a feje tetején áll minden. Bennem is. Az Ő viselkedése néha baráti néha olyan furcsa felém. Megfejthetetlen. Megcsalni nem fogom és akarom a férjem, de már nem tudom mit tegyek. Nem megy a fejemből kiverni. :( s.o.s kéne valami mert megőrülök.... 28/N
2023. nov. 24. 18:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ne találkozz vele többet

zárd ki az életedből, mint egy barátnőt, aki beszólt a sminkedre

2023. nov. 24. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Egotuning neki es gondolom barátja is férjed es sajnálja hogy egy görény nővel van a haverja. Nyilvan nem gondolta volna rolad. Meg hadakozhat is magával amiert a ferjed hulyének nezed elmondja e neki.
2023. nov. 24. 18:24
 3/11 A kérdező kommentje:

1:Az nem fog menni. Több közös barátunk van. És a férjem barátja. :/ szóval ez sehogy nem fog menni...

2:Nem értem a második részét de irok privit ha nem gond

2023. nov. 24. 18:47
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Borzasztó fiatalon jöttetek össze. "4 éve már harcolok értünk" mit jelent? 4 éve nem jó a házasságotok? És gyerek még a fasorban sincs? Szerinted milyen lesz így a következő 40 évetek együtt? Nem lenne jobb most elválni, míg nincs gyerek?
2023. nov. 24. 21:25
 5/11 A kérdező kommentje:
4 éve harcolok másfél ev kihagyással amikor ok volt minden. 2 gyerekünk van de ez a kérdésem szempontjábol nem releváns. Ezért sem tudok egyrészt válni.
2023. nov. 24. 21:28
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

5-ös: mondjuk ezeket az infókat leírhattad volna az elején. Szóval van egy rossz házasságod 2 gyerekkel, félre akarsz kefélni a legjobb barátjával, és azt kérdezed mi a teendő? Párterápia, és megrpóbáljátok KÖZÖSEN helyrehozni vagy válás. Nagyon leegyszerűsítve ez a két opció van.

Miért is nem tudsz válni a 2 gyerek miatt? Miattuk kellene csak igazán ha nem lehet már helyrehozni!

2023. nov. 24. 21:31
 7/11 A kérdező kommentje:
6 köszi ezt nem akarja a férjem szóval válás marad... :/ de valamennyire szeretem még ezért őrlődöm..
2023. nov. 24. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne a férjed barátjától teljesen függetlenül eldönteni, hogy a férjeddel mit akartok.

Ennyi idő után már legtisztább az lenne, ha konkrét kérdésekkel tisztáznátok a problémát.

2023. nov. 25. 08:53
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Csak az érzelmeid játszanak veled, hagyd a kedélyeket csillapodni. Tapasztalat.
2023. nov. 26. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Két gyerek a nagymamánál. 10 nap a hegyekben, romantikus séták, hó, csúszkálás, forralt bor.
2023. nov. 28. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!