Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult kapcsolat?
Megismerkedtem valakivel nagyon jól kijöttünk és tényleg nagyon megkedveltük egymást de állítása szerint bonyolult kapcsolatban van. Nem szeretné elmondani mit is jelent ez, de azt biztosan, hogy van valakije. Nem szeretnék harmadik fél lenni így inkább lezárom vele ezt az egészet.
Sajnálom mert tényleg nagyon kedvelem.
Nem értem miért nem mondja el nyíltan mit takar számára a "bonyolult kapcsolat".
Akikkel beszéltem mind mást mondtak számukra ez mit jelent.
A ti véleményetekre is kíváncsi lennék, hogy számotokra mit is jelent az, hogy valaki bonyolult kapcsolatban van.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
N
10
Mielőtt elmondta bonyolult kapcsolatban valakivel sem "havi egyszer fizetés után kajáltunk és nem csak pár órára találkoztunk", de igen elég gáz és jobb ha nem lesz köztünk inkább semmi.
Elhiszem,amit írsz,Kérdező,és meg is értem!Csak arra utaltam,hogy egy idő után mindenképpen te lettél volna a mellékszál,akit hanyagol,nagy valószínűséggel,mindössze kósza ebédkét meg szexet jelentettél volna.Mondván,neki van egy másik élete.
Szóval okosan cselekszel,ez a lényeg!...❤️
12
Szerintem nem csak én esetleg egy másik személy van az életében biztos többen is vagyunk.
Persze minden szabad időnket együtt töltöttük de abban igazad van, hogy lehet ez csak ideig-óráig lehetett volna csak, később hanyagolt volna. Csalódás de ez van elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!