Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult kapcsolat?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel nagyon jól kijöttünk és tényleg nagyon megkedveltük egymást de állítása szerint bonyolult kapcsolatban van. Nem szeretné elmondani mit is jelent ez, de azt biztosan, hogy van valakije. Nem szeretnék harmadik fél lenni így inkább lezárom vele ezt az egészet.

Sajnálom mert tényleg nagyon kedvelem.

Nem értem miért nem mondja el nyíltan mit takar számára a "bonyolult kapcsolat".

Akikkel beszéltem mind mást mondtak számukra ez mit jelent.

A ti véleményetekre is kíváncsi lennék, hogy számotokra mit is jelent az, hogy valaki bonyolult kapcsolatban van.

A válaszaitokat előre is köszönöm.

N

2023. nov. 24. 15:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Szeretői kapcsolat, talán a barátnője férjnél van.

Vagy lehet "csak" barátság extrákkal van neki valaki

2023. nov. 24. 15:40
 2/13 A kérdező kommentje:

1

Igen én is hasonlóképp gondolom.

Rákérdeztem de azt mondta hagyjuk ezt, úgyis velem akar lenni...

Viszont én addig semmi komolyabbat nem akarok tőle míg más is a képben van, nekem úgy nem menne.

2023. nov. 24. 15:42
 3/13 Grizesteszta ***** válasza:
85%
Jelenthet pl egy olyan partnert is, akit nem szeret, de vele van ilyen-olyan előnyök miatt. Ha már jobban megismert téged és felmérte, hogy érdemes váltania, akkor majd vált.... Ebben az esetben Te leszel a 'bonyolult kapcsolat', amikor mással ismerkedik.
2023. nov. 24. 15:52
 4/13 Grizesteszta ***** válasza:
68%
#3-hoz még: Igazából mindegy, mit jelent, mert ha kapcsolatban van, akkor nem őt keresed. ( mondom ezt annak tudatában, hogy én egy nős férfiba szerettem bele, de ő más volt: először véletlenül találkoztunk, másodszor már randi volt és ott az első 5 percben szólt, hogy ő nős. Ennek tudatában kávéztam vele. Tehát ő nem csomagolt, hanem tök őszinte volt és el is vált miattam. Szerintem ez sarkosan más viselkedés, mint amiről Te beszélsz. )
2023. nov. 24. 15:56
 5/13 anonim ***** válasza:
86%

Beszélgetni attól még lehet, ha nem mész bele annyira lelkileg a történetbe, és nem leszel lelki ápolónője vagy lábtörlő és egyéb szociális megmentője, miközben feladod magad érte a szabadidődet az életedet stb..

Neked mi fér bele, ha nem őszinte már az elején nem nyilik meg, vagy nem tart arra méltónak, milyen kapcsolat is válhat ebből?

2023. nov. 24. 16:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Nincs értelme beszélgetnem és találkozgatnom vele ha van neki más is, nekem ez nem lenne normális dolog.

Nem hiszek a férfi és nő közötti barátságban így barátok sem lehetnénk. Azt hiszem azért bánt a dolog mert elkezdtem érezni iránta többet 😕 és, ha már az elején elmondja bonyolult a kapcsolata valakivel én nem is kezdek vele semmit.

2023. nov. 24. 16:25
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Számomra a bonyolult kapcsolat az, hogy van valakije, akitől valamilyen oknál fogva nem akar válni, de azért alkalmanként mást is megdugna.
2023. nov. 24. 16:29
 8/13 Grizesteszta ***** válasza:
86%
#6: Igazad van, ez a jó hozzáállás. A bonyolult kapcsolat lehet több féle, de hogy van valaki, az tuti... Rázd meg magad és nézz szét máshol, vele meg ne legyen több kapcsolatod! Sok sikert neked!
2023. nov. 24. 17:02
 9/13 Senior Séf ***** válasza:
85%
Számomra a bonyolult kapcsolat az volt, amikor hetente mással voltam egyedül, de meg ezen felül is valaki indig volt talonban.
2023. nov. 25. 17:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Magyarul van valakije,de azért te még beleférnél az életébe.

Havi egyszer,fizetés után együtt kajálnátok a Mekiben,utána pár órát nálad töltene,aztán menne haza.

Szarkasztikusan fogalmaztam,mert szerintem ez nagyon gáz,de látom,ezt te is érzed.

2023. nov. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!