Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt írta nagyon tetszem neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt írta nagyon tetszem neki de egy nap csak egyszer ír. Vagy nem ír egy napig. Akkor hogy van ez?

Figyelt kérdés

Hazudott és mégsem érdeklem annyira?

Egy olyan kapcsolaton vagyok túl ahol több évig nem foglalkoztak velem nekem ez hosszútávon nem férne bele. Szóvá tegyem vagy ismerkedésnél koraiak az ilyen elvárások?

2023. nov. 24. 11:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Szóvá teheted, sőt. Ha változtat, érdekled. Ha nem változtat, akkor jobb ha lelépsz és nem ismerkedsz vele tovább, mert semmi értelme.
2023. nov. 24. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Mit vársz el, és milyen alapon? Van, aki nem szeret írni. Találkozz vele, ha neked is tetszik ő.
2023. nov. 24. 11:41
 3/14 A kérdező kommentje:

#2 Azt várom el hogy írjon hogy keressen hogy válaszoljon hogy erdeklődjön.

Mint már mondtam egy olyan kapcsolaton vagyok túl ahol szartk rám évekig nekem olyan emberr van szükségem aki keres akivel lehet beszélgetni.

Ha ő is olyan aki nem szeret írni csak talizni az számomra nem kielégítő. Mivel szépen hassan szeretnék haladni. Randi előtt kiismerni nem egyből a közepébe ugrani.

2023. nov. 24. 11:45
 4/14 anonim ***** válasza:
16%
Majd a randikon kiismeritek egymást. Az írogatás nem elég. Más, amikor érzitek, milyen a másik mellett, a másikkal lenni.
2023. nov. 24. 12:23
 5/14 anonim ***** válasza:
22%

"Randi előtt kiismerni nem egyből a közepébe ugrani."

Még 20 év után se ismered ki a másikat, csak jobban megismered normális esetben. Az emberek többsége önmagukkal nincs tisztában. Akkor miért akarod kiismerni a másikat. Nem lehet, mert fejlődik az ember, változik folyamatosan.

Mint már mondtam egy olyan kapcsolaton vagyok túl ahol szartk rám évekig nekem olyan emberr van szükségem aki keres akivel lehet beszélgetni."

A szar kapcsolatod nem kéne kivetíteni IDEGEN emberre, aki szarral se tartozik neked hiába tetszel neki elmondása szerint.

"Azt várom el hogy írjon hogy keressen hogy válaszoljon hogy erdeklődjön."

Elvárhatsz te sok dolgot kapcsolatban is, de a másiknak nem kötelező te miattad eleget tennie neked!

Szerintem a szar kapcsolat amelyet évekig nyúztál az agyadra ment és olyan szeretet és figyeleméhes vagy, hogy jóformán mindegy kitől kapd meg csak végre nyalják a segged szó szerint és képletesen értve is.

Attól, hogy valaki megb@szn@ még nem biztos, hogy szerelmes is lesz, sőt hiába szerelmes ha nem egyezik a szeretetnyelvetek. Bár a te esetedben tisztán látszik, hogy bármit is tenne egy pasi neked kevés lenne a komplexusaid miatt. Úgyhogy inkább magaddal foglalkozz, tanuld meg önmagad

szeretni, ismerd meg önmagad először és csak aztán másokat.

Fogalmad sincs saját magadról ez nyilvánvaló.

2023. nov. 24. 12:32
 6/14 A kérdező kommentje:

Jézus... Miért ne lehetne elvárásom?! Mimdenkinek van elvárása a másikkal szemben. Ennyi. Valaki azt várja el hogy tudjon a nő főzni, hogy dolgozzon stb.. én csupán csak annyit várok el hogy írjon. Ha ezt nem tudja teljesíteni semmi baj békében zárjuk le az ismerkedést. DE pont az elvárásaim miatt nem állok le minden 2. Emberrel csak azzal aki ezt tudja teljesíteni.

Az hogy napi 2x ír nem gondolom hogy a szint ahol kinyalná a seggem.

Érdekes világban élünk az biztos. 1 éve lett vége a kapcsolatomnak igenis tisztában vagyok azzal ki vagyok és mit szeretnék.

Az meg hogy nem találkozok random emberekkel szerintem tök normális... Nem gondolom hogy valaki 0 kommunikációval elmegy egy randira. Miért?! Mert szeretném tudni hogy milyen ember, nehogy egy elmebeteg pszichopával randizzak. Szeretném tudni hogy én megfelelek e az ő elvárásainak vagy meg tudnék e felelni. Ne tegyünk már úgy mintha az lenne a normális hogynincsen senkinek semmi elvárása a másik felé meg egy szóra randizni oké. Majd utazok 3 órár kocsival egy olyan ember miatt akivel lehet tök kussban ülünk egymás mellett vagy olyant mond és elmegyek haza (mert pl ugyan ilyen idióta módon áll a dolgokhoz, vagy éppen sértegetős/csipkelődös a humora amit én nem bírok vagy sorolhatnám).

2023. nov. 24. 12:47
 7/14 A kérdező kommentje:

És igen nem tartozik nekem szarral se de ha akarunk bármit is az egészből nekem is meg kell felelnem úgy ahogy neki is.

Persze ez nem kötelező mert bárki bármikor hátat fordíthat az egésznek.

Komplexusaim sincsenek csupán zárkózott vagyok és óvatos de mindig is ilyen voltam.

Nem kötelező miattam eleget tennie ez is igaz de velem se muszáj lennie. Szóval érted nem a kést nyomom hozzá, hogy te most kötelezőből azt teszed amit akarok. Mindenben ő dönt és az alapján hozok én is döntést.

2023. nov. 24. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

"Ha ezt nem tudja teljesíteni semmi baj békében zárjuk le az ismerkedést."

Akkor miért nem búcsúzol el tőle hogyha egyszer zavar, hogy mennyit ír/mennyit nem ír?

Ellentmondasz önmagadnak.

Hiába tetszel neki, hogyha mások is tetszenek neki, ha másokkal is ismerkedik.

Nem te vagy a befutó nála.

Az még hagyján, hogy kevesebbet ír, de ha nem érdeklődő úgy ahogy kéne irántad akkor írhatsz te vele napról napra is akkor se van értelme az egésznek.

"Jézus... Miért ne lehetne elvárásom?!"

"Elvárhatsz te sok dolgot kapcsolatban is, de a másiknak nem kötelező te miattad eleget tennie neked!"

Nem megy a szövegértés se.

2023. nov. 24. 12:54
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem vitazkozok mert látom nem érted amit mondani szeretnék. Csak sértegetni próbálsz.

#1 köszi a választ ha legközelebb beszélünk szóvá teszem neki.

2023. nov. 24. 13:06
 10/14 anonim ***** válasza:
47%

Értem én. Leírtad, hogy azt szeretnéd, hogy kölcsönös lenne az érdeklődés egymás iránt.

De ha elkezded neki, hogy neked kevés amit nyújt lepattint vagy írni fog ő egy ideig ahogy te szeretnéd. Viszont az erőltetett menet lenne részéről.

Akit csak te érdekelsz annak nem kell megemlíteni, hogy több kommunikációt vársz el tőle egyáltalán.

Nem kifogás, hogy introvertált, csendesebb típus, mert nem tud te veled miről cseverészni ugyanis nem ütötte fel fejét olyan szinten, hogy többet trécseljen veled.

Nem vagytok egy hullámhosszon. Ezen nem fog segíteni az,hogy többet ír.

De nyugodtan vesd fel neki, senki sem tiltja. Majd meglátod.

2023. nov. 24. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!