Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt a leghosszabb idő, hogy megbánt szakítás után újra jelentkeztél?
Kétszer szakítottam és mindkétszer jó okkal.
De egyszer volt olyan, hogy hónapokig gondolkoztam a szakításon, mert már mindennap sírtam miatta meg aludni sem tudtam rendesen, az étkezésem is felborult, vagy nem ettem semmit, vagy kajába fojtottam a bánatomat. Aztán szakítottam vele, de elkezdett győzködni és adtam egy új esélyt. De nem szívből, ezt érzékelte rajtam, mert kiprovokáltam, hogy ő szakítson. De mégis megijedtem az egyedülléttől és elmentem másnap a házukhoz és őt leszarta hogy sírok meg mit beszélek, hagyott elmenni, de ezt úgy képzeljétek el, hogy esett a hó kva hideg volt és faluban lakott nekem meg a városba csak egy óra múlva ment vissza vonatom, vasárnap volt nem volt nyitva semmi, az apja jött értem, hogy elvigyen egy darabig. Na aztán eltelt 3 hét és én még mindig ugyanúgy szarul aludtam, szarul étkeztem, sírtam mindennap, csak még volt bennem egy plusz rossz érzés, mert hiányzott. Úgyhogy akkor miért is kellett szakítani, gondoltam, ha ugyanúgy van minden. Úgyhogy ráírtam hogy szeretem és újra akarom kezdeni, ő meg offolt azzal, hogy 5 nap után rájött, hogy jobb így és továbblépett. Most már azt mondom, hogy szerencsére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!