Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30-as, 40-es, 50-es nők, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as, 40-es, 50-es nők, ezt mennyire tolerálnátok egy párkapcsolatban, mennyire jönne be nektek egy ilyen pasi, alkalmasnak tartjátok-e párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
A pasi kedves, okos, nagyvonalú, szórakoztató. Átlagos a külseje, de az öltözködés nem érdekli. A kapcsolat kezdeti szakaszában elhalmoz mindennel, aztán elkezdi kijelölni a határokat. Nem csajozik, viszont folyamatos igénye van arra, hogy egyedül csináljon programokat, illetve elsősorban lánybarátai vannak, azokkal intenzíven tartja a kapcsolatot. Veletek max. hetente egyszer-kétszer találkozik. Nektek ez mennyire férne bele?
2023. nov. 22. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor neki nem én vagyok a párja, ennyi.
2023. nov. 22. 21:55
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyok benne szexkapcsolatokban igénytelen emberekkel.
2023. nov. 22. 21:56
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Én elfoglalom magam és igénylem a külön programokat, külön időt, kérdés hogy te milyen vagy. Ha otthonülő aki állandóan csak a pasit várod, akkor nem neked való az ilyen kapcsolat.
2023. nov. 22. 22:11
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves válaszadók - akikre vonatkozik - nem életvezetési tanácsokat kértem, hanem véleményt, kinek mennyire jön be ez a típus.

Köszönöm mindenkinek, aki véleményt írt.

2023. nov. 22. 22:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

30 fölött a heti 1-2 nap az mindenképp csak egy darabig elég. A többség ilyenkor mar szeretne megállapodni.

Az elhalmozás engem nem érdekel, sőt még lehet zavarna is, külön programokra pedig nekem is szükségem van. Ha nem vagyok olyan szerencses hogy minden hobbi közös, akkor minimum a barátaimra szükségem van, a párom nélkúl.

A lány baratok az mar kicsit meredekebb kérdés, szeretném őket valamennyire megismerni. Illetve ha nem kettesben van velük, hanem mondjuk egy csapat, ahol házasok is vannak, akkor rendben van.

2023. nov. 22. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

40 feletti nő vagyok.

Az, hogy időnként van igénye nélkülem programokra vagy hobbira vagy csak egyedüllétre, az teljesen tolerálható, időnként talán mindannyiunknak, csak eltérő mértékben, de ez a személyiségünk mellett az aktuális élethelyzetünktől, stressz-szintünktől, leterheltségünktől is függhet.

Nekem is jól esik néha a barátnőimmel kávézni, beszélgetni, vásárolni vagy a fiam csapatát kísérni egy-egy külföldi meccsre- talán egyik sem olyan, amit a partnerem kitörő örömmel fogadna és én ezt meg tudnám érteni.

DE- és innentől nem érdekelne ez a férfi:

- szinte csak lány barátok, akikkel SOK időt tölt (beugrott rögtön az a nyálas-nyavalygós mostanság a kereskedelmi rádiókból ömlő szám, a Hányadik vagyok a sorban- Deniz-Orsovai… :D )

- ha már komoly, elköteleződéssel bíró párkapcsolatban gondolkodunk, akkor azért jó lenne nem versenyezni legalább az időért másokkal…az intenzív haverozás is ugyanúgy red flag lenne azért, mert van egy mérték és amit itt te leírtál, az minden, de nem egy átlagos, szokásos, egészségesebb egyensúly. Nincs azzal baj, ha te így bulikázol a világba a csajhaverkákkal, feltételezem 40-50 felett… csak ez azzal jár, hogy normális kapcsolatban gondolkodó, minőségi együtt töltött időt és igenis rendszerességet, napi figyelmet nem nélkülöző kapcsolatban gondolkodó normális nő nem fog veled szóba állni.

- a főnökömmel, a gyerekem edzőjével is többet találkozom, mint heti egyszer, jót is beszélgetünk időnként és fontos szerepet töltenek be az életünkben- ez ettől még nem PÁRkapcsolat és akkor sem lenne az, ha időnként lenne szex is…

Egyszerűen ez így nekem nem kellene, semmi ez így, talonba lennék tartva a csajocskák meg az intenzív ápolgatások mellett, akinek egy marék önbecsülésnél több van 30 felett, az nem kezd ilyen elköteleződés-fóbiás, tini életet élő bulibáróval :D

2023. nov. 22. 23:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A GLS futár többször jön egy héten, és helyes srác.
2023. nov. 23. 00:09
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, kuka. Normális esetben ez úgy néz ki, hogy lehetnek felőlem akármilyen nemű barátai, de velük találkozik maximum hetente 1x, velem meg ugyanúgy viselkedik kapcsolat alatt is, mint az elején. Ilyen formában, amit te írtál, ez egy szexkapcsolat maximum, annak jó, csak akkor így is álljunk hozzá, nincs elköteleződés, bárki leléphet, amint talál komolyabb partnert.
2023. nov. 23. 05:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"alkalmasnak tartjátok-e párkapcsolatra?"

Igen. Csak nem velem, hanem egy másik nővel.

2023. nov. 23. 12:04
 20/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem ez teljesen oké, de nem kell engem idomítani, nem vagyok én kiskutya, se betörni való ló, bőven elég, ha az elején tisztázzuk, hogy mindketten ennyit adunk, ennyit kapunk.
2023. nov. 23. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!