Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas férfi vagyok 186 cm, de engem idegesít a nők magasság mániája, rajtam kívűl mást is idegesít?
Én megértem(bár se férfi nem vagyok, se magas), én sem szeretem, ha egy bizonyos tulajdonságom miatt vonzódnak hozzám, nagyon felszínes. 176 centis férfiak amúgy még magasak, 172 és alatta szokott gondot jelenteni.
Azért van amúgy, mert a nők szeretik a védelmezőt látni a férfiben, és ezt nehéz produkálni akkor, ha cipőben kisebb nálad, vékonyabb a combja, vagy nem elég széles a válla a tiédhez képest. Javaslom szerezz valami 195+os centis havert, és figyeld meg, milyen beszélgetni vele, mennyivel másabb, mint veled egymagassal. Engem barátkozásnál is zavar, ha lefelé 15+ centivel kell néznem a másikra folyton, és csak a vállamig érnek, a közel egymagas, de kicsit magasabb(cipőben) ideális. Mivel a nők magassarkút hordanak, ami 7-10 centi, így tök érthető, hogy 180 körüli férfira vágynak.
Nem venném biztosra, hogy te valóban 186 lennél, ahhoz picit túl érzékenyen érint téged a téma, de mindegy.
Én 168 vagyok, és nem érdekel, azzal foglalkozok amin tudok változtatni, fejlődni.
Csupán bizonyos esetekben szokott idegesíteni.
Többször láttam olyat, hogy 150 valahány centis nő szigorúan 180+ -t követel. Minden joga megvan hozzá, csak nem értem, miért elengedhetetlen a +25-30 cm, csókolózni is kényelmetlen amúgy.
A másik: ismerkedésnél rögtön az elején kérdezte a magasságom, válaszoltam, és kérdeztem 'és te hány kiló vagy' - fotói alapján egy kis plusz, és saját magáról írta hogy 'chubby', szóval felvállalta - erre kiakadt természetesen. Ha neki lehetnek a testmagasság tekintetében preferenciái, akkor nekem is engedtessék meg ugyanez testsúly terén - főleg úgy, hogy a magasságomon nem tudok változtatni, ő viszont le tudna fogyni.
Nem értem a háborgást. Úgymond „jobbfajta” nő vagyok (a GYK-n értsd: nem vagyok túlsúlyos), ismerek olyan férfiakat, akiknek feltétel egy kapcsolathoz/viszonyhoz ilyesmi alak, másnak nem, de azért tetszik, és természetesen akadhat olyan is, akinek csak a duci jön be, vagy csak a nagyon sovány. És? Mindenki eldöntheti, hogy a külsőt vagy a belsőt illetően mi az, amihez mindenképp ragaszkodik, mihez nem. De amúgy meg, miért kell gondolni, hogyha vki udvarol mondjuk nekem, akkor az csak az alakom miatt van?
Kérdező, azért ne csináljunk úgy, mintha kicsit sem számítana a külső, és mindenkinek össze kéne jönnie mindenkivel, különben válogatós és felszínes. Szerintem amúgy te valójában alacsonyabb pasi lehetsz, és azért vagy kiakadva.
17: Magasság más, nem tudsz rajta változtatni. Túlsúlyt le lehet adni.
Szemüveg hogy jön ide? Imádom a szemüveges nőket.
Azt el tudom fogadni, hogy a férfi ne legyen alacsonyabb, vagy pár centivel magasabb, de ez az egy fejjel magasabb nevetséges elvárás. De hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!