Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha olyan magas...

Mit csináljak, ha olyan magas vagyok, hogy már idegesít?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 175 cm és 50 kg. Szerintem ez már abnormális. Van egy osztálytársam, aki pár centivel magasabb nálam, de ő legalább arányos, nem úgy mint én. Alig találok magamnak normális nadrágot, felsőket, mert ami szélességre jó lenne, az rövid, ami meg jó lenne hosszúságra, bő. Mit csináljak szerintetek? Meddig fogok még nőni?

2013. okt. 28. 19:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább hízz. 175-höz 50 kg brutál kevés
2013. okt. 28. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
menj el modellnek ;)
2013. okt. 28. 20:24
 3/9 A kérdező kommentje:
És mégis hogy hízzak?
2013. okt. 28. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
180 centi vagyok 54 kilóval.. átérzem. egyébként engem is nagyon zavar, de próbálok ennek megfelelően öltözködni. szerintem nagyjából sikerül, mert nem olyan ruhákat veszek, amik 'lógnak' rajtam, inkább keresgélek tovább. szerintem már maximum pár centit fogsz nőni, de genetika..
2013. okt. 28. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:

179 cm vagyok, 52 kilóval, szóval én s tudom (vicces a napokban próbáltam fel az egyik régi nadrágom, a fenekemen feszült, a probléma csak annyi volt, hogy a lábszáramig ért)

Keresgélj az üzletekben, valahol biztos fogsz találni, hiszen az előttem író is, és én is találtunk nadrágot+pólót(mondjuk azok rajtam is érdekesen állnak)

14/L

2013. okt. 29. 09:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) Látom nem vagyok egyedül.. Azt nem értem, hogy sokan mondják, hogy hízzak, meg minden, de ha látnák, mennyit eszem:)
2013. okt. 29. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
...többet eszek, mint a fiú osztálytársaim... :D egy srác pedig kicsit megijedt tőlem, ahogy látta, hogyan végzek ki egy nagy hamburgert (felborult és szétesett, de összeraktam!!!) :D
2013. okt. 29. 14:10
 8/9 A kérdező kommentje:
Olyan már nekem is volt, hogy nézték hogy fér belém ennyi kaja:) De legalább nem kell attól tartanom hogy elhízok.
2013. okt. 29. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Gyúr, ás formálj alakot magadnak + tömegnövelő étrend! :)

Nincs semmi baj a magasságoddal! Én 188 vagyok, hozzám pont te illenél! :)

21f

2013. okt. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!