Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma még vevők a lányok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oldrockboy kérdése:

Ma még vevők a lányok egy józan életű rockzen~t szerető pasira? 46f

Figyelt kérdés

Kérem actrolokat ne fárasszák magukat irogatással....!!!!!

Viszont mindenki írjon aki értelmesen tud e témában beszélgetni!

2023. nov. 22. 11:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
A lányok elsősorban nem 46 éves férfiakra vágynak. Talán néhányan keresnek ilyen kalandot, de idővel probléma lenne a korkülönbség. Az még ritkább, hogy vaalki csupán zenei izlés alapján válasszon párt.
2023. nov. 22. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Ja, minden vágyuk a 16 éves kiscsajoknak egy szottyadt, rocker vénember.
2023. nov. 22. 12:02
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem. Én 32 vagyok, de még nekem is túl idős lenne egy 46 éves. Kétlem, hogy 18-22 éves lányok fognak írogatni neked, hogy te vagy, akire epekedve vágynak. :D
2023. nov. 22. 12:07
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem írta, hogy 18-22 éves lányok érdeklik. Bár a "lány" megnevezés 20 éves kor fölött már tényleg fura, szerintem csak szerencsétlen megfogalmazás volt a kérdező részéről.
2023. nov. 22. 12:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Lehet szórözni, de nyílván nem 18 éves lányokat keresek hanem hozzám korban illőt!

Van akinek természetes és van aki Trollkodik.... hát ilyen ez az élet.... Célom ismerkedni olyan lányokkal, (mert ugye mondható nőkkel bár nekem egy 40 éves nő is lány)a késöbb kötekedések elkerülése érdekében.....

Örülök, ha valaki látja a kérdésem célját...

2023. nov. 22. 14:10
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

"nekem egy 40 éves nő is lány"

. Mennyivel egyszerűbb lett volna ezt az elején leírni a sértődés helyett.

Nem, persze, itt mindenki más a hülye...

2023. nov. 22. 14:15
 7/15 anonim ***** válasza:
37%

Az ilyen embereken nem is lehet segíteni, jól írják. Megvan sértődve, olyan mint egy nagyra nőtt gyerek de nem képes kiiírni a valódi szándékát, elvárásait.

Nyilván mindenki hülye vagy troll mert leírja a valóságot, csak te vagy kamion. További jó vergődést!

2023. nov. 22. 14:21
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

#6 De, írja, hogy lányt keres. Ha korban hozzáillőt, vagy legalább a húszas évei közepén járót keresne, akkor azt írná, hogy "nőt". Azért ennyire ne legyünk már naivak....

Nagyon új lehetsz itt, de akik ismerik már az oldal állandó közösségét, azok tudják, hogy itt rendszerint fiatal, tizen-huszon éves lányokat keresnek a kérdező korabeli férfiak. Persze utólag mindent ki lehet magyarázni, meg lehet szépíteni, de veterán gyakorisoknak egyértelmű, hogy mi történik ennél a kérdésnél. :D

2023. nov. 22. 15:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Rockzenét kedvelő 35 éves nő vagyok, de nekem a 46 egy kicsit sok
2023. nov. 22. 18:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázzatok, mert perverz. Pár havonta előkerül, minden tizen-és huszonéves lányra is simán ráír, akik válaszolnak valamilyen bakanccsal vagy zenekarokkal kapcsolatos kérdésre. Sanszos, hogy lábfétises.

A felhasználóneve alapján már fel lehet ismerni, én legalább három éve látom a hasonló kérdéseit, kaptam tőle a kéretlen üzeneteket a nem ismerkedős kérdések utáni válaszaimra, ameddig nem tiltottam.

2023. nov. 22. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!