Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma még vevők a lányok egy józan életű rockzen~t szerető pasira? 46f
Kérem actrolokat ne fárasszák magukat irogatással....!!!!!
Viszont mindenki írjon aki értelmesen tud e témában beszélgetni!
Lehet szórözni, de nyílván nem 18 éves lányokat keresek hanem hozzám korban illőt!
Van akinek természetes és van aki Trollkodik.... hát ilyen ez az élet.... Célom ismerkedni olyan lányokkal, (mert ugye mondható nőkkel bár nekem egy 40 éves nő is lány)a késöbb kötekedések elkerülése érdekében.....
Örülök, ha valaki látja a kérdésem célját...
"nekem egy 40 éves nő is lány"
. Mennyivel egyszerűbb lett volna ezt az elején leírni a sértődés helyett.
Nem, persze, itt mindenki más a hülye...
Az ilyen embereken nem is lehet segíteni, jól írják. Megvan sértődve, olyan mint egy nagyra nőtt gyerek de nem képes kiiírni a valódi szándékát, elvárásait.
Nyilván mindenki hülye vagy troll mert leírja a valóságot, csak te vagy kamion. További jó vergődést!
#6 De, írja, hogy lányt keres. Ha korban hozzáillőt, vagy legalább a húszas évei közepén járót keresne, akkor azt írná, hogy "nőt". Azért ennyire ne legyünk már naivak....
Nagyon új lehetsz itt, de akik ismerik már az oldal állandó közösségét, azok tudják, hogy itt rendszerint fiatal, tizen-huszon éves lányokat keresnek a kérdező korabeli férfiak. Persze utólag mindent ki lehet magyarázni, meg lehet szépíteni, de veterán gyakorisoknak egyértelmű, hogy mi történik ennél a kérdésnél. :D
Vigyázzatok, mert perverz. Pár havonta előkerül, minden tizen-és huszonéves lányra is simán ráír, akik válaszolnak valamilyen bakanccsal vagy zenekarokkal kapcsolatos kérdésre. Sanszos, hogy lábfétises.
A felhasználóneve alapján már fel lehet ismerni, én legalább három éve látom a hasonló kérdéseit, kaptam tőle a kéretlen üzeneteket a nem ismerkedős kérdések utáni válaszaimra, ameddig nem tiltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!