Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai 25-35 évesek között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai 25-35 évesek között tényleg akad olyan, aki szerint az a férfiasabb, ha lent szőrös, borostás a nemiszerv környékén?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok, nagyjából 3 éve epilálom a hajlat részt és a nemiszerv fölött a bőrömet. Az első 1 hónapot leszámítva nagyon rossz volt, de azóta már sokkal ritkábban nő és maga az epilálás sem fájdalmas. Szinte teljesen sima a bőröm hetekig.

Új párommal nemrég vagyunk együtt és ő szóvá tette a hétvégén, hogy kicsit meghagyhatnám lent rövidebbre a szőrt, mert neki az férfiasabb látvány, indokolta, hogy nem szereti ezt a bababőr kinézetet.

Egy munkahelyen beszéltem anno az akkori kolléganőkkel ezt (ők nagyon közvetlenek voltak és ők nyaggattak ilyen témákkal). Hogy nekik is bejön ez a köldök mentén lefelé haladva a szőr, meg az sem baj ha hosszabb lent a fanszőrzet. Amit én komolyan mondok férfi léteremre ha vizualizálok is borzongok.

Tényleg érdemes volna leállni az epilálással és áttérni testszőr nyíróra ami meghagyja pár milisre? Vagy gondolkozzak úgy, hogy az én testem ahogy magamnak teteszik. Az utolsó az ésszerű, nem?

2023. nov. 22. 11:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi vitt rá, hogy csináld? Mi volt az exeid véleménye?

Én hagyom növeszteni, akár bokorig is, mert az esetek többségében nincs nőm. Ha pedig van, néha meglepem vele, hogy levágom nullára, de utána újra hagyom nőni, szóval a teljesen csupasz tényleg rövid ideig tart.

És én is férfiasnak tartom. De a nőknél is nőiesnek, szívesen nyalnék bokrot is.

2023. nov. 22. 11:36
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Én sem tartom férfiasnak a csupaszságot, baromira taszít, de ez persze mindenkinél más. Én imádom, hogy a férjem egy szőrös medveállat :) De igazából neked kell kényelmesnek lennie, hiszen a te tested.
2023. nov. 22. 11:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mai 25-35 évesek között tényleg akad olyan, aki szerint az a férfiasabb, ha lent szőrös, borostás a nemiszerv környékén"

mondok jobbat: nők esetén meg nőiesebb. legalábbis az én ízlésem szerint. egyszerűen gyerekesnek látom a csupaszságot.

33F

2023. nov. 22. 11:44
 4/21 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is nőiesebb egy rövidre trimmelt, ápolt szőrzet, mint a teljesen csupasz.

47f

2023. nov. 22. 11:48
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Én is a rövidre trimmeltet szeretem, nem kell csupaszra nyírni, de hosszúra meghagyni sem, mert elhánynám magam, ha mégegyszer szőrszálat kéne kihalászni a számból orál közben. 27N
2023. nov. 22. 11:51
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Van szőröm lent és nem zavarja a csajom 27F
2023. nov. 22. 12:14
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna a csupasz pénisz. Tény, hogy számomra is atom szexi a szőrcsík ami átmegy a köldökön, illetve szexi az is, ha kicsit szőrös ott lent, de ha a párom csupaszon szeretné, nem kérném, hogy növessze, nem ezen fog múlni a férfiassága szerintem. 26N
2023. nov. 22. 12:34
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hagyd úgy ahogy neked megfelel. Férfiakról tudok nyilatkozni, de sajnos sokaknak bejönnek a szőrös nők, gondolom fordítva is.
2023. nov. 22. 12:42
 9/21 anonim ***** válasza:
5: Rövidet nehezebb megtalálni a szádban, mint hosszút.
2023. nov. 22. 12:51
 10/21 anonim ***** válasza:
52%

Undorító, ha csupasz.

34/n

2023. nov. 22. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!