Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akad ki rajta ha mástól kérek pénzt kölcsönbe?
Mondtam neki hogy venni akarok pár nadrágot magamra,mert a fizu később lesz, neki még jövök sok pénzel úgye a lakbér, kaja, együtt élünk. Mondtam neki ha már te nem adsz nekem kölcsön akkor mástól fogok kérni. Kiakadt rajta. Mert hogy ő nem madár stb...
Mégis mit várjak el egy ilyen pasitól?

Nagyon kiábrándító és aggasztó, amikor valaki gyakorlatilag a másoktól kikérlelt kölcsönökből tartja fenn magát. Teljesen jogosan zavarja, hogy ahelyett, hogy visszafizetnéd a tartozásodat neki, ahelyett még több tartozást generálsz magadnak (pláne olyan apróságok miatt, mint néhány új nadrág... ).
Ez így nem egy kiegyensúlyozott párkapcsolati dinamika, ezt neked is meg kell értened.
26/N

De utálom az olyan pasikat akik azt generálják hogy tartozok nekik. Milyen pàr vagy társ az?
Az egy bank vagy uzsorás, nem társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!