Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik megoldást választanád a pároddal kapcsolatban, és miért azt?
Elméleti kérdés!
Beteg vagy. Annyira...
Melyik utat választanád, és miért?
A.: A pároddal maradsz, kitéve őt annak, hogy végig kelljen néznie azt, ami rád vár.
B.: Szakítanál, meggyűlöltetnéd magad vele, és ezzel segítenél neki.
C.: Ha van biztosításod az ő javára, összehoznál egy végzetes balesetet.
Kérlek indokolj, és ami fontos, a nemedet is írd le!
Köszönöm!
(Elméleti kérdés, a HÁROM ÓRIÁSPLAKÁT... filmet nézem éppen.)
Rábíznám a döntést, ha mellettem akar lenni legyen mellettem. Ha egy idő után mégse, akkor meg elfogadnám azt is és megérteném.
Mer!: Felnőtt ember, szeretem és ő is és tiszteletbe tartom a döntését.
A 3 közül kell szigorúan választani C. Mert ha olyan bajom van szenvedek én is és legalább hamarabb vége.
Nem vágom a filmet, de most lehet megnézem, köszi a tippet.
N 31
Szerintem ez az emberi tűrőképességtől is függhet. Mit értek ez alatt?
Hát, én például egy pánikrohamokkal küzdő embernek nem mondanám el és inkább a fájdalmas búcsút választanám. De ha erősebb idegzetű aki tudod hogy támogatni fog annak pedig igen.
Azt hiszem minden kapcsolat más, mint ahogy az emberek is. Nem lehet egyféleképpen bánni mindenkivel.
24/L
Én túltanult barátom. Ha van biztosításod, akkor betegségből eredő halálra is fizetni fog.
A másik két pont szintén értelmetlen.
Csak az A játszik, de nem így. Ez abszolút a másik féltől függ. Például az én párom ilyen: ha emiatt szakítanék, ő akkor-sem hagyna el. Nem tudnám rávenni emiatt.
35/F
5.
Ezt a lekezelő hangnemet a szüleidnek tartogasd!
Igen, fizet a biztosító betegségnél is, de a párodnak-gyerekeidnek-szüleidnek, talán könnyebb elfogadni egy balesetet, mint akár 1-2+ évig végig asszisztálni a leépülésed.
Az A-t választanám, de természetesen csak ha ő is akarja.
Az én véleményem egyébként, hogy könnyebb úgy elfogadni a halált, hogy van elég időd lélekben felkészülni, elbúcsúzni, együtt lenni még egy kicsit tudva, hogy vége lesz hamarosan. Egy hirtelen halál, baleset traumatikusabb. De ez az én véleményem, biztosan van, akiknek fordítva könnyebb.
Ez az ő döntése.
Apa végig anya mellett állt, fürdette, etette, menzeszkor ellátta, stb., míg meg nem halt.
Az exem meg simán lelépett egy kevésbé komoly betegség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!