Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40+ évesen hogy lettél szerelmes?
Egy pillanat alatt, második találkozásnál amikor találkozott a tekintetünk, felrobbant a világ, azt éreztem, menekülnöm kell.
Az lett belőle, hogy észrevette a zavarom és a legkisebb női jeladásra felkért keringőre. Soha senkivel nem éreztem azt, hogy hallom a gondolatait, csak vele.
Nem lett semmi, kihátrált, mert csak a férfi hiúságát legyezgettem. Még egy menetre se kellettem. Na jó, évekkel később azért volt valami, de nem írom le, mert szokott ide írogatni. Aztán belezúgott egy túl szép és túl fiatal nőbe és miatta eldobta a családját. Most meg minden nap aggódok érte, mert nincs jól és még mindig olyan, mintha hallanám a gondolatait. Engem nem szeretett, jó nagy pofára esés volna mindkettőnknek, ha mégis az ikerlángom volna, mert ha egyetlen férfi lenne a földön, akkor se állnék vele többé szóba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!