Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40+ évesen hogy lettél szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40+ évesen hogy lettél szerelmes?

Figyelt kérdés
Lett is belőle valami?
2023. nov. 21. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy
2023. nov. 21. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam valakivel akivel azt éreztem, hol bujkáltál eddig? Nem temetem magam 40+osan inkább figyelek az egészségemre és próbálom megtölteni azt az időt ami még hátravan. S remélhetőleg még jó sok van hátra :)
2023. nov. 21. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs külömbség szerelemben, a között,hogy valaki melyik évtizedben született, lehet valaki ugyanúgy 40, évesen is szerelmes, ez csak azon múlik,hogy a másik fél mennyire varázsol el. Nekem is 45 évesel volt életem nagy szerelme, akivel azelőtt 5 éve chatelgettem, de akkor nem lett semmi,de akkor nem lehetett több. Aztán mikor egyedül lettem,akkor a sors összehozott, és nagyon jó volt, csak aztán 1,5 év után sajnos ő másként döntött, és nem akarta folytatni, és az igazi okát nem árulja el, pedig ma este is beszéltünk telefonon.
2023. nov. 22. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Egy pillanat alatt, második találkozásnál amikor találkozott a tekintetünk, felrobbant a világ, azt éreztem, menekülnöm kell.

Az lett belőle, hogy észrevette a zavarom és a legkisebb női jeladásra felkért keringőre. Soha senkivel nem éreztem azt, hogy hallom a gondolatait, csak vele.

Nem lett semmi, kihátrált, mert csak a férfi hiúságát legyezgettem. Még egy menetre se kellettem. Na jó, évekkel később azért volt valami, de nem írom le, mert szokott ide írogatni. Aztán belezúgott egy túl szép és túl fiatal nőbe és miatta eldobta a családját. Most meg minden nap aggódok érte, mert nincs jól és még mindig olyan, mintha hallanám a gondolatait. Engem nem szeretett, jó nagy pofára esés volna mindkettőnknek, ha mégis az ikerlángom volna, mert ha egyetlen férfi lenne a földön, akkor se állnék vele többé szóba.

2023. nov. 22. 00:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Lett, igen, házasság. 42 voltam, férjem 40, amikor megismerkedtünk. Ennek 5 éve.
2023. nov. 22. 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!