Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex feleseggel kapcsolatos tanácsok?
3setleg ne adja isten képbe kerül mert gyanítom előbb utóbb fog ...az a bizonyos ex feleség mire lehet számítani nagyjából?
Be fog kavarni azt alá írom már most....
10 ha nem tudsz érdemleges választ adni akkor mit keresel itt ?
NEM KOLTOI KERDES VOLT !!!!;)
LAPOZZ !!!!
Nincsenek együtt,meg volt anno a lehetősége, el baszta/basztak, nem ment akkor mit erőlködik??
Ja ez komoly kérdés volt? Nem feltételeztem. Azt hittem, itt csak felnőtt emberek vannak. De ezek szerint alsó tagozatosok is írhatnak ki kérdést.
Téged anyám biztos be fog találni a hapsid exe, mert arrogáns vagy, nem tudsz 3 szót leírni helyesen és idegbeteg is vagy. Sőt, a hapsi se sokáig fogja ezt a stílust elviselni. Férfiak a melegséget szeretik, nem az őrmesterasszonyokat.
Úgyhogy további sok boldogságot nektek!
12 látom sikerült magadból ki indulni !!!
Mellesleg te lehetsz itt a 'jóindulatú ',megmondo ember aki mindenkinél mindent jobban tud és csak kötözködni tud,mert egy megkeseredett oregasszony/öregember lehetsz akit a loteri kuzya nem érdekel a frusztraltsagodat valahol neked is le kell vezetni igaz ????
Pláne így pofa és név nélkül a legkönnyebb!
Nagyon sötét és buta vagy a költői kérdésed pedig dugd fel :)
14 nem érdemlem meg.mert.miert is ???
Te beteg vagy !! Sajnálom a pasit ha igaz is amit írtál...a másik ha gyári melós vagyok akkor az neked miben befolyásolja az életed???
Kezeltesd magad mert ez tényleg beteg ahogy te voselkedsz
"Mire jó az az ex feleségnek, ha bele tud ronditani egy Ex férj új kapcsolatában??????
Csak EX nem pedig a felesége!!!
Ezzel mit akar el érni?"
Ne haragudj, de ahogy láttam nem írtál semmi konkrétat, hogy hogyan, vagy volt-e már erre példa. Ha nincs közös gyerek én maximálisan megszakítanám vele a kapcsolatot aztán már nem tud mit pattogni az új kapcsolat miatt. Nem?
Amikor én lettem ex a két jelentőségteljesebb kapcsolatomban, akkor nem csináltam semmit. Egyszerűen csak hagytam a "ha megnyerte, vigye" elvvel együtt. Mert ha az ex nem tanul a saját hibáiból, nem építi másképp a kapcsolatait, a hozzáállását, akkor ugyanaz a probléma egész életében végig kíséri minden kapcsolatán keresztül. Gyakorlatilag így is lett. Sokkal inkább az ex új kapcsolata lett irigy és féltékeny az én életemre, a kitartásomra, a kinézetemre, évek múlva is(!!!)!, stb..
Fordított helyzetben, a párom exei, a fenti 2 esetben szintén nem sok vízet zavartak. A jelenlegiben is jól el voltak az exek a saját kis világukban, addig amíg meg nem tudták, hogy esküvőnk is volt. Akkor két exével is kissé elszaladt a ló a hisztérika és cirkuszolás irányába 😄 mert hogy őket miért nem vette el anno, stb, stb. Kb a büszkeségüket sérthette a tudat. De az egyik aránylag hamar rájött, hogy ez eső után köpönyeg, a másiknak pedig én magyaráztam el, hogy nem 10 után kell hisztérikázni, foglalkozzon a saját életével.
És akkor is pofa nélkül túl sokat engedsz meg magadnak a.masikkal szemben mi a véleményed róla???
Nem én írok itt olyan stílusban mint egy náci tiszt. Nő létedre. Már ha nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!