Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az, amikor azt érzed, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, amikor azt érzed, hogy nem tudsz a másikra haragudni?

Figyelt kérdés

Például tudsz miatta szomorú lenni, de haragot nem érzel, akkor sem ha igazából valami fájdalmas dolgot kapsz tőle.

Minek nevezik ezt az érzést? Nektek van/volt ilyen személy, akivel így éreztetek vagy ő veletek érzett így?

2023. nov. 20. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Én párkapcsolatokban nem is haragot érzek hanem fájdalmakat csak.

Pl kritizál bunkózik, akkor tehát nem tetszem neki nem szeret. Viszonzatlan az egész.

Megcsal elhagy kinevet, akkor is ezt érzem. Neki más kell más is tetszik máshoz tud nyúlni is es neki mással (is)jó, megint azt èrzem akkor engem nem szeret ő olyan lazán veszi, amit meg én komolyan, neki annyira nem számítok, nekem meg ő nagyon :(

Én haragudni inkább akkor szoktam ha nekem ártani akarnak. Támadni zaklatni, rágalmazni, hazudni megvezetni aljas indokból és nem is a maga hasznára hanem csak mert ettől a jobb a másiknak ha nekem vmi rossz.

2023. nov. 20. 22:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Én olyankor szoktam így érezni, amikor butaságból, tapasztalatlanságból viselkedik úgy a másik, ahogy. Nem haragszom rá, inkább csalódott vagyok.
2023. nov. 20. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez szerelem. :)

Nekem egy párkapcsolatom volt és akkor pont így éreztem.

2023. nov. 21. 08:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Én így vagyok egy férfival és gondolom nem hiszitek, de azt látom rajta, hogy ő is velem. Pl. volt, hogy valami számomra kellemetlenebb dolgot mondott, amitől zavarba jöttem. Majd utána egyáltalán nem haragudtam. Én is volt, hogy úgy viselkedtem, hogy akár megharagudhatott volna vagy dühös lehetett volna rám, de azt láttam rajta mikor egymásra néztünk, hogy nem számít, megérti.
2023. nov. 21. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!