Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok megijedtek, vagy zavarba jottok a feltunoen jokepu sracoktol?
Figyelt kérdés
Sokszor elpirulnak, zavarba jonnek, vagy elakad a szavuk a lanyoknak a kozelemben es nem tudom mi az oka.2023. nov. 20. 10:47
1/14 anonim válasza:
Nálam is. Bejövünk minden csajnak
3/14 anonim válasza:
Nem, zavarba nem jönnék, de eléggé elutasító lennék vele, mert általában egy "feltünöen jóképü" valaki értéktelen ember, nincs semmi belsö értéke
5/14 anonim válasza:
Igen. Ismerős esetében nem. De ha egy ismeretlen, vagy újonnan megismert, nagyon jóképű és még kedves, közvetlen is, akkor tuti zavarba jövök.
6/14 anonim válasza:
Egy kérdésbe foglalva sajnos még nem válik valóra a vágyálom... :/
7/14 anonim válasza:
Én nm jövök zavarba a jelenlétükben.
Tudom hogy esélyes sincs úgyhogy....:)
8/14 anonim válasza:
En attol zavarba jovok, aki nekem baromira bejon, de egyaltalan nem biztos, hogy aki a nagy tobbseg szerint tenyleg jo pasi, az nekem tetszik. Olyankor latom, hogy tetszik esetleg maganak is, meg szinte mindenkinek, de kozombos. De aki villamcsapasszeruen, megmagyarazhatatlanul tetszik, attol kikeszulok, igen.
9/14 anonim válasza:
Szerintem azért vannak zavarba, mert nem tudják hogy hogyan jelezzék finoman, hogy büdös a szád és ne menj közelebb
10/14 anonim válasza:
"mert általában egy "feltünöen jóképü" valaki értéktelen ember, nincs semmi belsö értéke"
Minden jóképű férfi értéktelen, nulla személyiséggel.
OK... fenomenális általánosítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!