Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lehet gyakori, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet gyakori, hogy valaki újból összejön az exével?

Figyelt kérdés
Nyilván nem pontos százalékértéket várok, inkább tapasztalatokat, mennyire volt ilyen az ismeretségi körötökben. Most az is mindegy, hogy közte volt-e már mással is kapcsolat, vagy hogy szakítottak és később újból összejöttek, mert rájöttek, mégis jó volt egymással.
2023. nov. 19. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm visszafogadta, de megint a szakítás szélén állnak.
2023. nov. 19. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, semmi értelme. Nem lenne jó vele újra, el is felejtettem már.Nem illettünk össze, sokat bántott a vége felé..még ügyvédhez is kellett mennünk ugyanis közös néven volt a lakásunk..
2023. nov. 19. 19:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Liz Taylor és Richard Burton. Nekik sem működött.
2023. nov. 19. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az újrapróbálkozás nem olyan ritka, de az hogy bármi jó is süljön ki belőle, az már eléggé. Okkal mentek szét az ember, jó eséllyel ugyanazok a problémák ugyanúgy előjönnek sőt még újak is a korábbi oda vissza sértettség hatására. Meg aztán a rózsaszín köd se lesz már meg a kezdéshez nagyon.
2023. nov. 19. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon tudok olyanról aki összejött volna az exével. Mármint szakítunk-szétmegyünk-összejövünk helyzetek voltak, de amikor tényleg eljött az "igazi" szakítás és hónapokra megszűnt a kapcsolat akkor találtak mást.

Egyik ismerősöm sem az exével házasodott össze mondjuk úgy.

2023. nov. 19. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer volt ilyen. Két különböző lánnyal. Az egyik nem is szakítás volt, 1-2 hónap után elmaradoztak a találkozások, aztán magától vége lett, nem beszéltünk meg semmit. Kb fél év után én kerestem meg és akkor lett egy 3 éves kapcsolatunk.

A másik esetben meg fordítva volt, 2 év után szakítottunk, majd kb 2 év múlva egy boltban véletlenül összefutottunk és újra összejöttünk, de csak pár hónapig tartott.

2023. nov. 20. 07:22
 7/8 anonim ***** válasza:
6os de jelenleg nem vagy kapcsolatban,igaz?
2023. nov. 20. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es!

De, 14 éve. Miért?

2023. nov. 20. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!