Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog ,mármint ez az egész??
Figyelt kérdés
Egy 45 éves férfiról van szó!Van h elkonyvelt minden utolsó buta lábának mert nincs doktori ellentétben vele és még allas nélkül sérteget!!!
Ezt az első találkozási szépen meg is csinálta!!!!
De
Miután én el indultam haza jött mögöttem hallottam ,hogy még alt és végig nézett rajtam pláne a fenekem és közölte milyen csinos vagyok ... tudom ;) (erre nem mondott semmit!!!)
Viszont addig nem hagyott békén amíg nem hozatott haza ,már meg ilyedtem azért mondtam igent ,de nem akart el indulni ...csak beszélt de akkor már nem sértegetni normális volt.de halaistennek ma már nem ír!
Bocsánat ha kicsit kusza de nem térek magamhoz .
Nekem gyanús csak ,hogy van itt a.pasival nem kis gond ? N33
2023. nov. 19. 16:45
1/11 anonim válasza:
Hagyd a fr..ba. szora se erdemes az ilyen.
2/11 anonim válasza:
Többet ne kommunikálj vele sehol
3/11 anonim válasza:
Így van ez ha talákozik a pszichopata doktor meg a 8 általánost végzett.
4/11 anonim válasza:
Számomra ez nem normális viselkedés. Valószínűleg párkapcsolatban is ezt a viselkedést kapnád tőle, csak hatványozottan.
5/11 A kérdező kommentje:
3 nem 8 általánosanm van !!!
4 ugyan erre gondoltam én is ....
2023. nov. 19. 17:50
6/11 A kérdező kommentje:
2 én nem fogok !!!!
2023. nov. 19. 17:50
7/11 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy nem 8 általánosod van. Nagyon max. 4.
8/11 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy miért találkozol egy olyan pasival, aki buta libának tart és sérteget?
9/11 A kérdező kommentje:
Előtte nem sértegetni, nem volt egy az állás pontunk személyesen és egyből ezeket kaptam
2023. nov. 19. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!