Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis miért kellett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért kellett volna nekem egy gyerekes nőnek esélyt adni 26 évesen?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, és elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, feltűnt, hogy pár képén van gyerek, de konkrétan nem kérdeztem rá, hogy az Övé-e, Ő nem tért rá ki külön.

Voltunk első randin, jól ment, lebeszéltük a második randit, és közben derült ki, hogy a gyerek az az Övé.

Mondtam, hogy ez így nekem teljesen off, erre szinte leb@szott, hogy én nem tudom felfogni, hogy milyen nehéz gyerekkel ismerkedni, hogy lehetnék nyitottabb, meg amúgy is red flag, ha ennyire ellenzem a gyerekeket, visszakérdeztem, hogy 24 évesen szingli anyának lenni nem red flag?

Erre letiltott.

2023. nov. 19. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinek jogában áll, hogy olyan párt keressen, amilyet csak akar. De miért kell az anyákról úgy írni, mintha leprások lennének? Nem egymást keressük, továbblépek. De nem bántom, nem alázom meg. Minek? Elég baja volt/lesz enélkül is. "Magára valamit adó férfi..." Ez de gáz.
2023. nov. 19. 19:56
 12/20 anonim ***** válasza:
51%
Az a gáz hogy letagadja a gyerekét. Miért kell ideje előtt szülni egy nőnek? Az a gáz hogy 18 évesen már terhes, vagy már van gyereke és randikor nem említi meg. Mit vár az ilyen nő? Ha elmondja hogy van vagy vannak gyermekei akkor meg van mentve egy csalodastol vagy már az elején elfogadja hogy gyermekes. Mit kel titkolni, tagadni?
2023. nov. 19. 20:25
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
A reakciója sok frusztrációrol árulkodik, okosabban is lereagálhatta volna a dolgot, de ez van, biztos rossz passzban van érzelmileg, nem kell mégegyet belerúgni azzal, hogy azt írod neki, hogy gáz, hogy 24 évesen szingli anya. Attól, hogy valaki belédmar, nem kell visszamarni. Elég csak simán otthagyni és továbbmenni.
2023. nov. 19. 23:38
 14/20 anonim ***** válasza:
25%

Nem az gáz hogy 24 évesen gyereke van hanem az hogy hülyének nézi a fiút.

Min. azzal kellett volna kezdeni hogy van egy gyerekem.

Az ilyen nő vadászik a normális fiúkra, de max szexre kell a rosszfiúknak.

Neki a 40+ os gyerekes korosztályt kell megcélozni.

2023. nov. 20. 01:00
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Senki nem nézett hülyének senkit. Rossz stratégiát választott a nő, ezt vissza lehet neki jelezni. Azt, hogy ássa el magát, mert szingli anya, azt viszont nem. Akkor sem, ha kritizálta a kérdezőt, mert az "nem elég nyitott". Lapozni kell, nem odaszúrni.
2023. nov. 20. 02:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Ti ketten is gyermekek vagytok még. Tök mindegy az egész.
2023. nov. 20. 04:29
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

4es vagyok.. de, olyan szinten, hogy két ex is felbukkant, hogy nevelné velem, pár random emberke akivel meg találkoztam beköltözött volna. Legutóbb pont megint felbukkant egy ex(a gyerekes időkből, aki össze akart költözni, én nem akartam) és felhozta ugyanazt megint, csak most mi költöztünk volna hozzá. Előtte meg két hete találkoztam valakivel, aki már a közös gyerekeink nevén viccelődött. Az a helyzet, hogy én nagyon válogatós és problémás vagyok(nehezen kedvelek meg másokat), de az, hogy gyerekem van pont azokat koptatta le, akik csak szexre és laza kapcsolatra mentek volna, akik éretlenek vagy nem szerettek eléggé:D Mondjuk lehet ehhez kell egy megjelenés, műveltség és háttér, illetve szerintem én "más körökben mozgok", mint aki utánam írta, hogy mindenkinek csak szexre kellene.

Most épp ismerkedek valakivel, aki olyan lelkes, hogy már azzal viccel, hogy majd együtt megyünk külföldre, vagy ha ő jut ki előbb, kivisz magával MINKET:) Idáig remekül sikerülnek a kapcsolataim, pár találkozó, esetleg egy pár hónap, amíg rájuk nem unok vagy olyat fel nem fedezek bennük, amik miatt nem érdekelnek tovább és a közelükben sem akarok lenni.. sosem a férfiakkal volt a gond, de már gyerek előtt is ez volt nálam, nem tudnék ráfogni ilyesmit a gyerekre, egyszerűen nem lenne igaz. Időm viszont kevesebb van, és sajnálom is, sokszor a csendben egyedül pihenést is előrébb sorolom, mint az aktuális pasi társaságát.

2023. nov. 20. 05:11
 18/20 anonim ***** válasza:
57%

A kérdező max annyiban hibázott, hogy a gyerekes képek láttán nem kérdezett vissza, hogy az övé-e. Viszont szerintem alap lett volna, hogy a csaj ezt jelzi külön, hogy amúgy van egy x éves gyerekem, ez ugyanis egy 24 éves lánynál nem túl megszokott plusz sokaknak kizáró ok is. Én sem kezdenék soha gyerekes férfival.

Amúgy sehol nem látom, hogy a kérdező azt írta volna, h ássa el magát, hanem miután még a csajnak állt feljebb meg kezdett el red flagekről beszélni, visszakérdezett h 24 évesen szingli anyának lenni talán nem az? És valahol igaza is van.

Nem, az hogy biztos rossz passzban van érzelmileg még nem jogosítja fel arra, hogy lebssza a másikat, amiért az érthető módon nem kíván 26 évesen gyerekes nővel összejönni. Picit kettős mérce, hogy a lányt annyival lerendezzük , hogy “jaj hát lereagálhatta volna másképp is”, míg a kérdezőnek szemére van vetve, hogy miért kellett így visszaszólnia.

2023. nov. 20. 10:22
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Kirakta a fotóit, de még mondja is külön, ha "nehogy félreértsd, nem más gyerekét ölelgetem a képeken, hanem a sajátomat".. Nem. Jelezte, kirakta, akinek ez fontos, kérdezzen külön rá. Mit gondoltok a sok huszonéves harmincasoknak szül? Huszonéves apukák is vannak jópáran, csak nem verik nagydobra.

Egyébként én utálom, ha anyukaként tekintenek rám, és ugyan jeleztem az adatlapom, hogy van gyerekem, de nem feltétlen akarok róla beszélni, én sem szoktam szóba hozni. Mikor ismerkedek, elsőre vonzó nőnek akarom érezni magam, kapcsolatban már más lesz, majd mutatom egy másik oldalam, de addig nem. Én sem ismerem az ő minden oldalát elsőre. Na mindegy, huszonévesen normális szülni, nem kell külön szóba hozni, mint valami bélyeget, hogy még most menekülj, ha akarsz, mert a kirakott fotón az én gyerekem van. Sokan nem akarnak menekülni. Sokakat nem érdekel a magasság vagy a súly sem, ha van kint kép vagy jelezve van, az bőven elég. 24 éves NŐNÉL tök oké a gyerek. Már 6 éve felnőtt, lehet két diplomája és/vagy x év munkaviszonya, nem mindenki nagy gyerek ennyi idősen;) Egyébként tényleg nem oké, hogy pattog, ha valaki gyerek miatt elutasítja, de ahhoz is gypsnek kell lenni, hogy azt feltételezd egy felnőtt nőről, hogy nem a gyerekét öleli, hanem másét, és ha téged ennyire zavar, kérdezz külön rá. Ez nem valami borzalom, amiről előre kell szólnia, egy teljesen normális dolog, és még csak jobban el fog terjedni(újra), a 30 alattiak szülési támogatásával, mert igazából az a furcsa, ha 35 felett szülnek. 20-35 közé kéne belőni az ideális gyermekvállalást biológiailag.

2023. nov. 20. 17:46
 20/20 anonim ***** válasza:
46%

Egy gyerek (főleg egy kisgyerek) rengeteg figyelmet illetve törődést igényel és lévén, hogy döntő többségében az anyjánál van elhelyezve, értelemszerűen aktívan jelen van a mindennapi életében, ami bizony egy komoly kapcsolatban idővel igen is érinteni fogja a másik felet is, így hát egyáltalán nem egy elhanyagolható kis dologról van szó.

Igen, aki aktív a társkeresésben az tisztában van azzal, hogy vannak olyan sarkalatos pontok, amik nagyon sok embernél instant kizáró oknak minősülnek. Bármennyire is nem tetszik, a gyerek az egyik ilyen.

Számomra pl az hogy egy 24 éves fiatal felnőttnek x éves gyereke van, ráadásul már együtt sincs apukával egyáltalán nem a tök oké/tök normális kategória, sőt! Mert feltételezem nem egy néhány hónapos baba mellől akar ismerkedni, hanem van legalább azért már 2-3 éves az a gyerek. Nekem ez például sokkal inkább a red flag kategória. Alapból gyerekes kizárva, de amikor azt hallom, hogy 24 évesen van már pl egy 2-3 éves gyereke, apuka pedig a kanyarban sincs, ott akarva-akaratlanul sem egy érett, felelősségteljes nő (és férfi) ugrik be. Jó nyilván vannak kivételek, amikor egyébként egy több éves, stabil, csúcsszuper kapcsolatba jött közös megegyezéssel a gyerek, csak aztán valami mégis tönkrement... De valljuk be, nem éppen ez a jellemző. A mi környezetünkben legalábbis biztos nem.

Simán lehet a kérdező sem hitte, hogy egy 24 évesnek az az x éves gyerek a fotón a sajátja, kellett volna kapcsoljon, ettől függetlenül egy kisgyerek igen csak sok alkalmazkodást és szervezkedést igényel, szóval szerintem a minimum, hogy minden kétséget kizáróan jelzi az ember az adatlapján, h van egy gyereke. És de, erről mindenképpen erre kell szólni, mivel - azontúl, hogy nem mindenki tartja tök normálisnak meg evidensnek, hogy valaki 24 évesen egyedülálló anya egy pár éves gyerekkel - még mindig nagyon sokaknál teljesen kizáró ok. A saját idejét sem pocsékolná fölöslegesen olyan emberre, akivel tudja h úgy sem lesz semmi, hanem már célzottan olyanokkal tudna ismerkedni, akit nem zavar a gyerek.

Mondjuk attól, hogy a 30 alattiakat próbálják mindenféle támogatással rávenni, hogy szüljenek, még nem jelenti, hogy fognak is.. Se azt, hogy ne lehetne ezt megfontoltan, felelősségteljesen, alaposan átfontolva, stabil kapcsolatban tenni.

2023. nov. 20. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!