Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis miért kellett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért kellett volna nekem egy gyerekes nőnek esélyt adni 26 évesen?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, és elkezdtem ismerkedni egy lánnyal, feltűnt, hogy pár képén van gyerek, de konkrétan nem kérdeztem rá, hogy az Övé-e, Ő nem tért rá ki külön.

Voltunk első randin, jól ment, lebeszéltük a második randit, és közben derült ki, hogy a gyerek az az Övé.

Mondtam, hogy ez így nekem teljesen off, erre szinte leb@szott, hogy én nem tudom felfogni, hogy milyen nehéz gyerekkel ismerkedni, hogy lehetnék nyitottabb, meg amúgy is red flag, ha ennyire ellenzem a gyerekeket, visszakérdeztem, hogy 24 évesen szingli anyának lenni nem red flag?

Erre letiltott.

2023. nov. 19. 16:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

biztos nehez helyzetben van tenyleg ki akar 24-26 eves not gyerekkel első "komolynak" te se...

De tanulság: ha mar nyomozol utana feszen akarhol es latsz gyerekrol kepet Akkor még randi elott: 1. kerdes volt/van gyeteked, 2. akarsz gyereket 3. mikor akarsz gyereket 4. elmondod te hogy allsz ezzel.

5 MINDIG HUZUNK GUMIT... hogy senki ne szivjon evekkel kesobb

no vagyok es nem nem korrekt a csaj se, de elhiheted legtobben lehet mar randira se viszik ha a gyerekevel kezdi. ne vedd fel es ne bantsd. Te ugyis tovabb lepsz ezen. Ő meg varhatja az ujabb hasonlo kudarcot.

2023. nov. 19. 16:48
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

pancser vagy mert megkérdezhetted volna

nem kellet volna bekapnia a horgot

2023. nov. 19. 16:55
 3/20 anonim ***** válasza:
64%

Szingli anyaként mondom, hogy egyáltalán nem nehéz gyerekkel ismerkedni.

Gyerekkel albit kivenni már nehezebb, munkát találni meg pláne, de a pasik így is sorban álltak. Gyerekkel időt szakítani rájuk az nehéz.

Másrészt dehülyevagy ember, hát kint vannak a képek, te csináltad magadnak, meg kellett volna kérdezni, loptad az idejét. Nem gondolta volna, hogy lassú felfogású vagy.. Nem titkolta meg semmi, én is mérges lettem volna. Sikerült nekem is belefutnom ilyenbe egyébként, vörös hajjal, egész alakos nyári képekkel találkoztam valakivel, aki ott döbbent le, hogy vörös a hajam és szeplőim vannak.. Mondta, hogy nem igazán tetszik neki amúgy, de rajtam persze, a fotón persze nem gondolta volna, azt hitte csak úgy esik rá a fény, meg ilyenek:D.. nyilván nem találkoztam vele többet, iszonyú bosszantó volt. Másnak tökéletes lennék, direkt ilyet keres, ő meg visszakozik. Ugyanez gyerekkel is nagyon ciki lehet, ha még időt is szakít rád, bébiszittert fizet. Amúgy szerintem huszonévesen normális gyereket szülni(nőként), de az is oké, ha nem akarsz gyereket 26 évesen(de már nagyban keresed, kivel lesz családod). Szóval szerintem a ti korotokban egyik sem redflag, majd 30asként az lesz fura, ha neki nem lesz gyereke, te meg még továbbra is irtózol a dologtól, akkor már mindkettő az.

2023. nov. 19. 16:58
 4/20 anonim ***** válasza:
57%

3-as a kerdes az, hogy komoly tarsat akarsz vagy csak szexelni, szorakozni. Kisgyerekes egyedulallokent nalam is kilincseltek, na de a gyereket egy se akarta. En arra gondoltam sok pasi csak du.ni akar egy kisgyerekes anyaval es ki is hasznaljak, hiszen amit irsz gyerekkel nem tudsz pattogni pl ide oda cuccolni, koltozkodni, munkahelyet valtogatni (mert senki nem kedveli a ksigyerekeseket foleg ha tudjak beteg a gyerek akkor csakis anya maradhat vele otthon stb.). Persze minden eset mas, de egy kosgyerekes egyedulallo anyuka jo esetben komoly korabeli ferfit keres tartos parkapcsolatra, na es ez a nehez. Nekem nem.volt olyan pasim aki ko.olyan ezt akarta volna...mert .ind inkabb a sajatot preferalta vagy kerek-perec meg is mondtak mint a kerdezo, hogy gyerekkel nem. Tehat gyerekes program mar nem volt menő, max ha utana garantalt volt a szex. 😄😄😄

De majd megcafol itt sok-sok szingli jokepu fuggetlen pasi, hogy nekik az a red flag, ha egy egyedulallo nonek NINCS gyereke 20-on x evesen. :-X

2023. nov. 19. 17:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülj, hogy nem kell vele többet találkozni. Azzal jársz, akivel akarsz, nekem se kellene gyerekes pasi, akkor sem, ha az exe neveli.
2023. nov. 19. 17:10
 6/20 anonim ***** válasza:
23%

Gyerekes nővel 26 évesen csak azok ismerkednek akik csak dugni akarnak.

Normális srác ilyen korban saját gyereket akar nevelni nem a másét.

Sok ilyen nő van, a rosszfiútól gyereke van és a lúzer neveli.

2023. nov. 19. 17:31
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

Magára valamit adó férfi nem áll le komoly kapcsolat céljából gyerekes nővel. Max. ha idősebb és van már saját. Szóval nincs ezzel semmi gond.

Viszont hülye voltál, hogy nem kérdeztél rá előbb. Ember, hát magad mondtad, hogy láttad a képeket. El sem hiszem, hogy nem jutott eszedbe, hogy az övé.

2023. nov. 19. 17:42
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell eselyt adnod. De legkozelebb legyen tobb eszed es kerdezz ra
2023. nov. 19. 17:43
 9/20 anonim ***** válasza:
93%
És? Van néha ilyen is. A pasik többsége azért is hisztizik ha közlöm, hogy nem jön be.
2023. nov. 19. 17:48
 10/20 anonim ***** válasza:
12%

#3!

Pasik így is sorban álltak!

Komoly kapcsolatod meg azóta sincs. Jó leszel egy kis unalom űzőnek de semmi több. Azért sok szerencsét.

2023. nov. 19. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!