Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a hang alapján megtalálhatjuk a párunkat?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, ha csak a hangját hallod, de még nem látod eltudod-e dönteni, hogy vele bármi lehetséges, szimpatikus a hangszine, amit és ahogyan mondja. Figyeltetek-e ilyesmikre, ez alapján eltudod-e dönteni, hogy összeilletek-e?2023. nov. 19. 10:27
11/14 A kérdező kommentje:
10. ok..elfogadom..akkor ők abba a ritka 1%ba tartoznak
2023. nov. 19. 12:41
12/14 anonim válasza:
Igen, valamennyit számít a hamgszín, pláne az, ahogy fogalmaz. De csak ezek alapján azért nem tudok vonzódni.
13/14 anonim válasza:
Igen, ha belegondolok, mindig a hangja alapján vonzódtam legjobban a férfiakhoz. Nem tudok mit kezdeni egy tökéletes külsejű, de élettelen vagy magas hangú férfivel. A személyiség simán átjön, a temperamentum, önbizalom, humor.
Volt egy kalandom, ahol annyira vonzó volt a hangja, hogy nem hittem el neki, hogy csúnya és ő se hitte el rólam. Már a randit is megbeszéltük kép nélkül. A személyes találkozón sokkal helyesebb volt annál is, mint amilyennek képzeltem. De áthidalhatatlan korkülönbség volt, valószínű ezért sem volt ez komoly.
14/14 anonim válasza:
Szerintem is az van, amit az 1# ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!