Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a hang alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a hang alapján megtalálhatjuk a párunkat?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, ha csak a hangját hallod, de még nem látod eltudod-e dönteni, hogy vele bármi lehetséges, szimpatikus a hangszine, amit és ahogyan mondja. Figyeltetek-e ilyesmikre, ez alapján eltudod-e dönteni, hogy összeilletek-e?

2023. nov. 19. 10:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem, maximum vonzó a hangja. De hogy hozzádvaló-e nem a hangjától függ hamarabb azon, hogy mit mondogat neked. Bár az se tuti ha tudja mit akarsz hallani.
2023. nov. 19. 10:31
 2/14 anonim ***** válasza:
63%

Nálam müködik, igen, már a hangszine alapján megtudom állapitani, hogy illik-e hozzám, szimpatikus-e a hangszine, sőt rengeteg mindent elárul a hangsúly a frekvencia stb..

de volt ellenpélda egyszer, mikor borzasztó volt a hangszine, nem volt annyira szimpi, de valóságban kellemesen csalódtam, igaz nem lett belőle semmi a végén, de na...

2023. nov. 19. 10:39
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Lehetsz akármilyen szimpatikus egy nőnek a hangod alapján, ha meglát és nem nézel ki jól, akkor nem fogod érdekelni.
2023. nov. 19. 10:43
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
én még olyat nem láttam, hogy egy jó hanghoz olyan borzasztó külső társult volna, hogy okádnék az illetőtől, ugyhogy ez a felvetés téves
2023. nov. 19. 10:46
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy te nem láttál olyat, nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
2023. nov. 19. 10:48
 6/14 anonim ***** válasza:
2-es köszönöm a válaszod, én is hasonlóan gondolkodom!! Köszönöm!
2023. nov. 19. 10:58
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez inkább úgy igaz, hogyha valakinek taszít a hangja, ott a külső már teljesen mindegy (kivéve esetleg kalandokat, aki olyan típus). Egy affektáló, fejhangon beszélő nő, vagy egy cincogi vagy épp szétdohányzott hangon brekegő férfi elég borzasztó tud lenni, külsőtől függetlenül.

Az már csak a "sors iróniája", hogy általában az ilyen hangok mellé nem túl vonzó külső szokott társulni (és főleg... stílus! A hang sokat elárul a személyiségről, de ez csak magánvélemény!)

2023. nov. 19. 11:03
 8/14 A kérdező kommentje:
7 köszönöm, igen, pontosan igy van, ritkaság ha egy szimpatikus hang mögött egy taszitó külső áll :) igy van a hang sokat elárul :-)
2023. nov. 19. 11:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Én eddig kedves , megnyerő, "azt hiszem biztos karcsú a csaj" hangja mögött csak túlsúlyosokkal találkoztam.
2023. nov. 19. 11:27
 10/14 anonim ***** válasza:
#8 Nem annyira ritka.Számomra taszítóak a nagyon elhízott emberek, és több olyan férfit és nőt is ismerek, akiknek igazán különleges, kellemes a beszédhangja, de brutálisan el van hízva és igénytelen.
2023. nov. 19. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!