Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel akinek előtte,nagy szerszámmal rendelkező párja volt?
Figyelt kérdés
Az enyém szerintem,lötyögne utána benne.2023. nov. 19. 10:23
11/16 anonim válasza:
Gondolom nem akkora pénisze volt a srácnak, mint egy újszülött baba, de még az után is visszaszűkül a hüvely többnyire, de szerintem inkább menj el valami biológia korrepetálásra, mielőtt randizni kezdenél bárkivel, hidd el, jó néven fogják venni a nők, ha tudsz ezt-azt az ő testük működéséről is.
12/16 anonim válasza:
"Az enyém szerintem,lötyögne utána benne."
Szépen kérlek, hogy hagyd békén a nőket. Tényleg. Kíméld meg őket magadtól, így lesz a legjobb.
Még szülés után sem jellemző, hogy a nő kitágulva marad és "lötyög" benne a farok, de hogy ilyet leírni.... Dugni azt akarsz, miközben olyan alapvető információval sem vagy tisztában, hogy a hüvely rendkívül rugalmas és nem tágul ki egy nagyobb pénisztől!
Az meg külön baljósló, hogy ennyire rá vagy pörögve az exe farok méretére meg csekkolgatod a piszoárnál. Javaslom, akkor kezdj az exével, hisz láthatóan nagyon rá vagy pörögve a szerszámára.
13/16 anonim válasza:
Honnan tudod állva mekkora neki?
Tényleg ne nőzz, neked kár.
14/16 anonim válasza:
Remélem, SOHA nem jön veled össze, mert mentálisan súlyos beteg vagy :(
15/16 Laylah válasza:
Nem mentális beteg, hanem tudatlan.
16/16 anonim válasza:
Én összejönnék mert tudnám, hogy én legalább örömet okozok neki, míg az előző partnerem lehet, hogy fájfalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!