Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek kis nyomi a párkapcsolatban? Ki akarom magamból ezt írtani.
Első párkapcsolatom, neki a sokadik. Nagyon nehezen jött össze, és már nagyon nem abban a korban vagyok, ahol ez normális.
Első szerelmem, és az a helyzet, hogy túl sokat viszek bele érzelmileg. Nem merem megfogni a kezét, idiótán mosolygok, ha mások előtt megpuszil vagy megölel, ami kellemetlen, mert mindig nevetnem kell, ha más észre veszi. Ez kínos helyzeteket szül folyamatosan.
Elvesztettem a szüzességem, végre megtörtént. Aztán munkahelyen egész nap mosolyogtam, mint egy bolond, mert ennyire szánalmas vagyok. Minden egyes szex után másnap mosolygok, mint egy idióta, és magam előtt is szégyellem. Múltkor azt mondtam el a barátaimnak, hogy a szülei kanapéján csináltuk. Mert nem bírtam magamban tartani, és kb dicsekedni akartam, de mindenki csak nézett rám furán. Rohadt gáz volt és gáznak is érzem magam.
Gyakorlat teszi a mestert.
Idovel jobb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!