Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért baj,ha olyantol akarok gyereket akivel jó a szex?

Az nyilván jó, ha a pároddal jó a szex, de remélem nem úgy gondoltad, hogy ez lenne a döntő szempont. A gyereket nem csak megcsinálni, de felnevelni is kell és ehhez nem lesz elég, hogy a másik jó az ágyban. Azt se felejtsd el, hogy szülés után egy darabig egyáltalán nem lesz szex és utána sem az lesz a prioritás, szóval csak erre alapozni nagyon nagy hülyeség és felelőtlenség lenne.
A te szitudnál meg nem megsértődött a nő, csak ahogy mondta is, nem tetszik neki a felfogásod, mert a gyerekvállalás nem csak ebből áll.

Nekem is alap hogy a nőm és én imádjuk sexelni egymással lehetőleg 😅.
Ha nem jó akkor nem illunk össze mert fiatalon azét a legtöbb embert hajtja a vágy és azért legyen már eszméletlenül jó?!

Szerintem itt a lényeg" szóval csak erre alapozni nagyon nagy hülyeség és felelőtlenség lenne.
A te szitudnál meg nem megsértődött a nő, csak ahogy mondta is, nem tetszik neki a felfogásod, mert a gyerekvállalás nem csak ebből áll"
Kérdező ha a szexet leszámitjuk, emberileg, érzelmileg mit tudsz nyújtani a nőnek?Mellette maradsz? hűséges típus vagy?Kitartó ember vagy a munkában, az életben?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!