Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kellemetlenül érzem magam a szegényes körülményeink miatt és nem akarok áthívni senkit? Kinek van igaza szerintetek?
Röviden - kiköltöztem külföldre a páromhoz, és a ház amiben élünk eléggé szerény. A barátom 1 éve vette, így a ház tiszta, frissen van festve, kárpitozva, a konyha új.
Viszont vannak igénytelenségek, amik miatt én nagyon kellemetlenül érzem magam, néhány példa:
- csak 3 szék van az étkezőasztalnál, igy a párom egy rikitó kék gyerekforgószéket használ negyediknek
- nincs kanapé, ahova leültethetnénk a vendégeket, csak egy másfél személyes (ilyen van egyáltalán?) fotel, ahová 2 ember szorosan egymás mellett elfér
- fürdőszoba állapota nagyon gáz
- előszoba nincs lepadlózva, igy karton dobozokon kell lépkedni
-étkészlet - az összes tányéron repedés nyomok es letört centis darabkák
Ez csak néhany példa, de gondolom értitek.
Alapból is zavar, de amikor ketten vagyunk, még eltudom viselni.
De o állandóan át akarja hívni hozzánk az (gazdag) ismerőseit, es számomra ez borzasztoan kellemetlen, ég a bőr a fejemr, amikor olyan tányérban szolgálom fel az ételt, amiből centis darabkák vannak letörve.
Próbáltam beszélni a párommal, de ő csak nevet rajta, es azt mondja, az ő barátait ez nem zavarja, és hogy ne idegeskedjek ezen - sőt amikor pl. Valaki átjön, még meg is emliti nekik viccesen, hogy én szerintem milyen megalázó pl. A tányér…
Már sokat költöttem a házra, (amiből semmi sem az enyém ugyebár….)és a hócipőm tele van, nem akarok mindent én megvenni.
Mit tehetnék?
Szerintetek nincs igazam? Én nem
Luxusberendezést akarok, de legalább néhány ép tányért, amiből fel lehet normálisan szolgálni a vendégeket.
Extra info : a barátom most akar venni egy kocsit kb 10millio ft körüli összegért. Mégis állandóan azt mondja, hogy nincs pénze.
Teljes mértékben normális!
A szégyen faktor mindenkinél más és más, de minden esetben elfogadott!
Nézd meg az A felolvasó című filmet.
Az ő háza, az ő barátai, az ő tányérja, Ő szolgáljon fel nekik, amit akar.
Semmi közöd az egészhez, ha vele akarsz lakni és ott, akkor fizesd a rezsi felét és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!