Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, h egy férfivel azért nem jöttetek össze, mert annak ellenére hogy tiszta, ápolt volt, de mégis szegényes életkörülményei voltak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 6. 20:59
2/11 anonim válasza:
Igen.
Hogy tartottam volna el magam évekig?
3/11 anonim válasza:
Biztos vannak ilyen lányok,
de nálam például nem fordult még elő és nem is fog.
Kit érdekel, hogy honnan jött, ha szeret?
4/11 anonim válasza:
Nem volt ilyen szituáció. Általában azért nem jövök össze valakivel, mert teljesen különbözőek vagyunk, nincs meg a közös érdeklődési kör, netán lekezelő, bunkó, flegma vagy szimplán nagyon ostoba. Ezek anyagi helyzettől független dolgok, mert amiket írtam az már azelőtt kiderül, hogy tudnám részletesebben az életkörülményeit.
5/11 anonim válasza:
Ez sajna nyomós indok a nőknél. Ezért vannak egyedül javában a közszférában dolgozó férfiak 30 felett.
6/11 anonim válasza:
Nem volt. Nem eltartót keresek. Annyi az egyetlen fontos, hogy azért magát eltartsa.
7/11 anonim válasza:
Nem kerültem még ilyen szituációba.
8/11 anonim válasza:
Ha az ember őszintén válaszol, miért kell lepontozni?
9/11 anonim válasza:
Igen. Gyereket nem lehet ilyen emberrel vállalni.
10/11 anonim válasza:
Nem, de egy barátnőmmel majdnem összeveszett a párja(férfi), mert a barátnőm azt mondta, ha nincs pénzük zuhanykabinra, majd zuhanyfüggöny lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!