Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tetszik egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy férfi barátom, nem bírom kiverni a fejemből. Hogyan ne érezzem ezt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szerelmes, de valamiért hihetetlenül vonz, folyton arra gondolok, hogy csókolózunk, szexelünk. Amikor van kapcsolatom, nem szokott érdekelni, de ha nincs, újra fellángol ez az érzés. Miért?? Hogyan tudnám végre elfelejteni? Semmiképp sem tenném tönkre a barátságunkat, meg szerintem ő nem így érez sajnos..
2023. nov. 16. 21:48
1 2
 11/12 anonim válasza:

Férfi nő barátságban ha jól kijönnek hidd el ha titkon is, de minkét fél részéről lennie kell valamennyi vonzalomnak a másik felé!!!! 100%

Ezt tagadják sokan pedig ez van! Ha abszolút nem jön be, külsőre belsőre, nincs baráság!!! Szerintem neki is megfordult a fejében veled a szex! Ez tuti!

2023. nov. 18. 07:03
 12/12 anonim válasza:
Ha nem vagy belé szerelmes, és nem tudsz vele kapcsolatot elképzelni akkor felejtsd el, és szakitsd meg vele a kapcsolatot. Te nem szereted őt, csak fizikailag vonzódsz hozzá ami szeretet, és szerelem nélkül degradáló.
2023. dec. 11. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!