Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak hanyadik randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hanyadik randi után "kukázzák" a nőt, ha még mindig nincs szex?

Figyelt kérdés

2023. nov. 15. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Elég hamar. Én már ezért nem ismerkedem, nekem ez baromi gyors, és nem olyan a személyiségem, hogy idegennel kényelmesnek érezzem a szexet.
2023. nov. 15. 20:48
 12/22 anonim ***** válasza:
53%

Aki ilyen első vagy negyedik randin szexet akar, az tényleg jobb is ha megy.

Írom ezt úgy, hogy napi 2-3 lenne az igényem, csak párom messze él.

De aki csak kihasználni akar, az hamar elhullik..

2023. nov. 15. 21:13
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Én 2 éve várok🤷
2023. nov. 15. 22:32
 14/22 anonim ***** válasza:
12%
Jó nagy pancsernak kell lenni ahhoz, hogy valaki 3nál tovább várjon, meg amúgy is elég nagy redflag onnantól...
2023. nov. 16. 00:16
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
14. Egy kisfiú nyilván így gondolkodik, egy férfi nem..
2023. nov. 16. 04:43
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

Létezik ennek a fordítottja is, hogy hányadik randi után kukázza a nő a férfit, ha nincs szex. Jártam így én is, de ismerőseim és barátaim is meséltek hasonlót bizonyos nőkről. Sőt még a neten is olvastam róla.

Tehát a nő fejében él egy elképzelés, jelen esetben az hogy az adott férfival ismerkedéskor mi lenne a helyes, mikor kell lennie a szexnek. És ha ez nem úgy és nem akkor teljesül, akkor jó esetben a lány csak ghostingol/barátzónába tesz, rosszabb esetben a hátad mögött másokkal randizik és szexel már, olyannal is akik első pár randin megfektetik. Rólad pedig azt fogja hinni sőt akár terjeszteni, hogy csak húztad az agyát, szórakoztál vele, nem is jött be neked (na ettől kattan csak be náluk igazán a gyűlölet), vagy fognak téged egyenesen impotensnek vagy melegnek titulálni. Csak mert te nem akartál az első pár randin szexet. A legszebb az egészben hogy ez a fajta elvárás is legtöbbször titokban van tartva, nem kommunikálja le nyíltan veled, ellenben meggyőződése lesz hogy tökéletesen kommunikálta a testbeszédével. Ami sokszor nagyon is hagy kívánnivalót maga után, főleg ha folyamatosan ellentétes és vegyes jelzésekkel él a nő. Hát még ha szavak szintjén az ellenkezőjét mondja mindig, mint amire vágyik! Másrészt sokan vagyunk mi férfiak is, akik nem feltétlen akarnak az első három randin szexet, de ezt azok a válaszolók is megerősíthették akik korábban írtak.

2023. nov. 16. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

16, szerintem ezek az elvárások mindkét oldalról az ilyen oldalak miatt alakulnak ki. Az emberek félnek közölni, nekik mi kényelmes, ide írnak ki kérdést, megkapják a választ, hogy 3. randin ha nem szexelsz, nem "engeded", akkor a nő bvzinak néz/elijeszted a férfit.

Nagyon ráfeszülnek az emberek a szexre. A párkapcsolat kellemes velejárójának kellene lennie, nem egy birkaosztag áltag meghatározott időre véghez vitt feladatnak.

2023. nov. 16. 12:55
 18/22 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek 17-es, ezért is volt szép kis pofára esés amikor velem is megtörtént ez. Hiszen pontosan így álltam hozzá, nem verseny, van időnk, ismerkedjünk. És még értelmes nőnek is tűnt. Lehet neki meg a nagyon okos barátnői beszélték tele a fejét, hogyha nem volt szex az első három randin akkor az az ember komolytalan, és nem jössz be neki, kukázd mert oda való.

Elég kár hogy a birkaosztag tönkretesz mindent ami szép és jó is lehetne. Én azért megtartom továbbra is a lassabb tempóm, ahol csak tehetem.

2023. nov. 16. 13:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyolcadik. Ha úgy hetente komolyabban eljárnak, közben naponta beszélgetnek és két hónap után nincs semmi, akkor azt jelenti nem működik közöttük a kémia
2023. nov. 18. 12:57
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

15: hat a hideg tények azt mutatják, hogy biza nincs igazad checkold csak le a szavazás eredményét :)))

De ha te szeretsz energiavámpírt gyűjtögetni hát rajta. Nyilván vannak annyira szerencsétlenek akikhez csak így beszél másik emberi lény, szal azoknál még okés lehet, hogy fizetnek a semmiért, a többség meg ha csak beszélgetni akar elmegy a haverokkal stb...

2023. nov. 18. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!