Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hanyadik randi után "kukázzák" a nőt, ha még mindig nincs szex?

Negyedik randin szex? Örülök, hogy kidob!
Aki nem bír várni legalább 8.randiig, vagy nem elég neki másfajta szexuális élmény az nyugodtan dobjon a kukába kérdező.

#2 8??
Mit csináltok ti az első 7 randin.

Én nem a randik alapján számolom, sőt mint férfi igyekszem az első 1-2-3 randin nem erőltetni semmi ilyen dolgot. Ellenben azt látnom kell, hogy a másik fél kíván-e engem. Például volt csaj akit első 2 randin meg sem csókoltam, pedig láttam, hogy vágyik rá.
Mondjuk eddig azt vettem észre, hogy pont a női partnereim léptek a szex irányába.
Ha valakivel 7-8 randinál még mindig csak beszélgetnénk akkor elgondolkodnék, hogy az illető nem párt keres, csak barátként tekint rám.

Nem tudom miért felém címzed. De ha neked az a nő aki 1 éven belül lefekszik veled (vagy más férfival, nem tudom értelmezni mit akarsz) az egy no name nő, akkor egészségedre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!