Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy 40-es férfi bolti eladóként dolgozik?
Figyelt kérdés
Kasszázik meg árut rak ki élelmiszerboltban.
Párválasztási szempontból mi a véleményed erről?
2023. nov. 14. 15:29
1/15 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi. Ha jól kijövünk, összhangban vagyunk, tudunk együtt nevetni, tőlem szemetet is szedhet az utcán.
2/15 anonim válasza:
Nagyon férfiatlan, hogy csak ennyire vitte, de van, aki csak erre alkalmas. Számomra offos lenne.
3/15 anonim válasza:
Ameddig magát el tudja tartani és nem engem akar pumpolni, és nem mamahoteles (és ez alatt nem azt értem feltétlenül, hogy anyuval él, hanem azt a tipikus kiszolgáltatós hotel feelinget, amikor kb. csak a seggét törli magának, minden mást anyu csinál), ill. hajlandó belátható időn belül különköltözni nem család nyakára, és havi 1 programra azért hajlandó pénzt áldozni, és ha nekem többre lenne igényem, legalább "elenged" és nem perel emiatt, addig nem lenne ezzel gondom, ha személyiségre passzolunk, szimpatikus, intelligens, tájékozott.
4/15 anonim válasza:
Semmi. Ha el tudja magát tartani, akkor rendben van. Sokan dolgoznak kereskerelemben, minden munkát meg kell becsülni.
5/15 anonim válasza:
Sajat cegem van,eleg gaz az eddig jutott ferfi. Meg boltvezezokent is gaz lenne.
6/15 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. Nekem a tanultsága, értelmi képességei számítanak, de sokan még diplomával is ilyen munkát vállalnak mert gyakran jobban fizet...
7/15 anonim válasza:
Ha elégedett magával és boldog a bőrében akkor miért ne lehetne kasszás//bolti alkalmazott? Nem fog rosszabbul keresni mint sok diplomás…
8/15 anonim válasza:
Valakinek ezt is kell csinálni, nem gondolod? Vagy te odamész, kihozod magadnak az árut a raktárból, esetleg a pénztárgépbe is betáplálod? Megáll az eszem.
N
9/15 anonim válasza:
1-es vagyok. Igen, van, akinek ez derogál, mert szerintük a diploma a minden. Én is jártam egyetemre, de otthagytam, mert nem láttam értelmét, ezért inkább csináltam egy szakmát. Az intelligencia nem az iskolai végzettségen múlik (tapasztalat). Ez csak presztízs kérdés az olyan pitsáknál, mint mondjuk a ketteske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!