Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eredetiek lehetnek ezek a hatalmas mellek?
Nő vagyok, de nem tudom élképzelni hogy lehet egy ilyen vékony nőnek ekkora melle :O
Nagyon szép! Van ilyen ismitek aki hasonló adottságú?
Szép amúgy sztetek is?
Szerintem eredetiek. A mellnek van egy természetes tartása, amit nem tud megtartani, ha műtve van. A szilikontól ugyanis elveszíti azt a természetes "esését", amit ugye a gravitáció okoz - és fent a dekoltázsnál melltartó nélkül ugyanolyan hangsúlyos lesz, mintha egy push-up melltartót visel az illető.
Amúgy szép, mert természetes, és ez tetszik.
De nem úgy szép, hogy irigyelném...
00:47
Ez NEM igaz, hogy minden szilikonon látszik, hogy mű!
NEM MINDEN szilikon emelkedik ki felül. Az emelkedik ki, ami gömbformájú szilikon. Viszont van CSEPP alakú is, ami felül belesimul a mellkasba, az alja pedig gömbölyű, és így természetesen néz ki. Csak a sok igénytelen ribanc megcsináltatja inkább gömbalakúval, és virít róla, hogy mű, viszont sok nőn nem is látszik, mert csepp alakú van benne. Nekem is van pár barátnőm, és csepp alakú implantátummal olyan mintha természetes lenne a mellük.
Egyébként van vékony lány ilyen nagy mellekkel, ami azért nem fogy le, mert a mellét nem zsírszövet alkotja, hanem mirigy. Ez mindenkinél más, hogy milyen arányban van benne zsír és mirigy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!