Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet online társkeresésben a személyes találkozásra terelni a szót nőként?
Kb. a legtöbb srác hetekig nem unja meg és üzenetekben kommunikálunk..
Én a harmadik nap után megunom és szeretném ha legalább felvetné a személyes találkozás lehetőségét, de nem akarok sem tolakodó, sem nyomulós lenni, sem az aki erőlteti a személyes találkozást.
Mit írjak, ami lényegretörő (= nem szeretek chatelni, inkább találkozzunk) de nem tolakodó?
Egy randiappon minden, csak nem tolakodó randit kérni. Nőként sem.
Nyilván nem ezzel kezd az ember, de én pl simán rákérdeztem, hogy nincs-e kedve találkozni? Szerintem sokszor a srácok is stresszelnek, hogy nehogy elijesszék a beszélgetőpartnerüket.
Én még azt csináltam néha, hogy ha feljött ez izgalmas téma, akkor megkérdeztem, hogy nem volna-e kedve ezt a beszélgetést élőben folytatni valamikor? Három-négy napnál, maximum egy hétnél tovább én sem húzom ezeket a chatelgetéseket, mert rém haszontalanok tudnak lenni.
Írd azt amit szeretnél, aztán majd látod hogyan tovább.
Nem érdemes túlbonyolítani minden egyes dolgot az nem egészséges.
Ha nem akar találkozni veled akkor nincs mese, örökké nem tudsz várni ami teljesen érthető, nyugodtan írj nekem aztán találkozzunk mi,persze ha nem szeretnél találkozni velem az sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!