Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra milyen az, ha egy nőnek van szexuális kisugárzása?
Ez a viselkedéséből fakad?
Pl. lehet valaki tökéletes alakú, szép arcú, ha különben dögunalom a személyisége, akkor mégsem lesz szexuális kisugárzása? Vagy ez csak a kinézettől függ?
Igen, viselkedés és személyiség.
Egy nőnek az a legnagyobb fegyvere ha tud szexizni meg fel tud izgatni/húzni egy férfit. Ehhez pedig nem a külső a legfontosabb. Nyilván kell, hogy tetszen a másik, de akkor a legvonzóbb egy nő, ha ki tudja ezeket váltani.
Ahogy öltözködik, illetve viselkedik. Nem feltétlenül a személyiség része, lehet tanult is az ilyesmit. Ilyenkor önmagadat túlszexualizálod, annak érdekében, hogy figyelmet kapj.
Ha egy kicsit visszafogottabban öltözködik tökéletes alakkal, akkor nem lesz annyira figyelemfelkeltő, mint mondjuk egy átlagos testalkatú lány, merészebb ruhákban.
A szexuális kisugárzásnak nagyon kevés köze van az intelligenciához vagy a személyiség mélyrétegeihez.
Külső adottságok, ruha, smink, testbeszéd, hanghordozás, beszédmód, illat... Nagyjából ezekből áll össze. Nyilván ha egy nő vagy férfi akkora paraszt, hogy fingik meg az orrát túrja, akkor ott ette meg a fene a dolgot, akármilyne szép. De az alapvető szexiség nem a személyiségből fakad.
Nekem sokan mondták már hogy nagyon szexuális kisugárzásom van. Sokáig nem értettem, mert egyáltalán nem próbálkozok, és csak akkor öltözök kifejezetten szexin ha a párom társaságában vagyok (mert nem akarom hogy bárki próbálkozzon nálam, vagy nagyon nézzen, ilyesmi)
Sminkelni mondjuk nagyon szeretek, és az igaz hogy szépek a vonásaim, alakom.
De szerintem 80%-ban személyiség, testbeszéd, hanghordozás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!