Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FÉRFIAK, APÁK, ilyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK, APÁK, ilyen esetben a kislányt, vagy a csinos lányt látjátok meg benne?

Figyelt kérdés

Pl. itt ez a lány, ezzel a külsővel, magasság, haj, smink, alak,....

https://www.youtube.com/watch?v=ZYC3dcK0iTE

Nem 18+ videó. Az énekesre gondolok, nem a Kunhalmi Ágnes cosplayer-re.

2023. nov. 7. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem kislánynak néz ki, 20 körül lehet, kb a korosztályom.

Amúgy a hangja egész jó, de valahogy nem tetszik ahogy énekel. Valszeg gyakorolnia kell még

2023. nov. 7. 12:35
 2/9 A kérdező kommentje:

1.

- 14 éves!

- A hangot most hagyjuk, nyilván "gyerekhang" még.

2023. nov. 7. 12:40
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Nekem nem jon be, de 14- nel en is idosevbnek gondoltam, olyan 18-20 ev koze raknam talan 19 re tippelnem. Ha igy neznek ki a lanyok ,akkor ertheto miert kezd ki egy idosebb a fiatalabbal, ra irva senkire nincs az eletkora. 30f
2023. nov. 7. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ebben a videóban sokkal inkább a kislányt, arcra, kivitelre, mindenre nagyon fiatal az összhatás, még nincs szexuális kisugárzása, szép lány, de ezt teljesen semlegesen állapítom meg, nem mint férfi.
2023. nov. 7. 13:17
 5/9 anonim ***** válasza:
(most olvasom, hogy 14 éves - hát igen, ezek szerint kábé korrektül becsültem meg)
2023. nov. 7. 13:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
amúgy alakra is eléggé látszik rajta, hogy még a serdülőkor elején jár. szinte semmi melle nincs, a csípője sem túl íves, hozzá képest már az egy-két évvel idősebbek, a 15-16 évesek is jóval nőiesebbek szoktak lenni többnyire. szerintem talán az tévesztheti meg az embereket az életkorát illetően, hogy felnőttes öltözékben lép fel egy komoly műsorban.
2023. nov. 7. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6

Igen, illetve én csak belenéztem, pont olyan részbe, ahol az alakja nem volt, csak az arcát mutatták, meg a zsűrit. Messzebbi kamera állásban tényleg a korához néz ki.

2023. nov. 7. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Nemegészen értem miért kéne a kislányt VAGY a csinos lányt látni. MIért ne lehetne mindkettőt? JÓ csaj, de gyerek még, még ha igyekeztek is felnőttesre sminkelni.

Viszont izzó pöröllyel bsznék agyon mindenkit aki engedélyezi, részt vesz vagy akár csak a megtekintésével támogatja ezeket a műsorokat. Fiatal felnőttekre is elképesztően rossz hatással vannak az ilyen műsorok, nemhogy konkrétan gyerekekre! 23 alatt nem lenne szabad jelentkezni ilyen trágya műsorokba. A zeneiparnak sem hiányoznak ezek egyáltalán, annyi ilyen "tetségünk" van már, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, aztán a 95%-uk sehol nem lesz 1 év múlva, cserébe tropára veri a fiatalkorukat a műsor.

F30, picilányos apuka

2023. nov. 7. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább a kislányt látom benne mint a nőt.
2023. nov. 7. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!