Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK, APÁK, ilyen esetben a kislányt, vagy a csinos lányt látjátok meg benne?
Pl. itt ez a lány, ezzel a külsővel, magasság, haj, smink, alak,....
https://www.youtube.com/watch?v=ZYC3dcK0iTE
Nem 18+ videó. Az énekesre gondolok, nem a Kunhalmi Ágnes cosplayer-re.
Nem kislánynak néz ki, 20 körül lehet, kb a korosztályom.
Amúgy a hangja egész jó, de valahogy nem tetszik ahogy énekel. Valszeg gyakorolnia kell még
1.
- 14 éves!
- A hangot most hagyjuk, nyilván "gyerekhang" még.
6
Igen, illetve én csak belenéztem, pont olyan részbe, ahol az alakja nem volt, csak az arcát mutatták, meg a zsűrit. Messzebbi kamera állásban tényleg a korához néz ki.
Nemegészen értem miért kéne a kislányt VAGY a csinos lányt látni. MIért ne lehetne mindkettőt? JÓ csaj, de gyerek még, még ha igyekeztek is felnőttesre sminkelni.
Viszont izzó pöröllyel bsznék agyon mindenkit aki engedélyezi, részt vesz vagy akár csak a megtekintésével támogatja ezeket a műsorokat. Fiatal felnőttekre is elképesztően rossz hatással vannak az ilyen műsorok, nemhogy konkrétan gyerekekre! 23 alatt nem lenne szabad jelentkezni ilyen trágya műsorokba. A zeneiparnak sem hiányoznak ezek egyáltalán, annyi ilyen "tetségünk" van már, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, aztán a 95%-uk sehol nem lesz 1 év múlva, cserébe tropára veri a fiatalkorukat a műsor.
F30, picilányos apuka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!