Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen valtozasokat vetettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen valtozasokat vetettek eszre miutan betoltotettek a 30.elet evet? a 20 as eveket osszehasonliatva? L/33

Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal mélyebb az önismeretem, feldolgoztam egy csomó mindent amivel 10 éve még nagyban küzdöttem, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, szakmailag és anyagilag is fényévekkel jobban állok. Összességében sokkal stresszmentesebb, élvezhetőbb, boldogabb időszak számomra.
2023. nov. 7. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Eluralt a depresszió teljesen és már nem érdekel semmi. 10 éve még sok dolog érdekelt, de mindegyik olyan értelmetlen vagy felesleges.
2023. nov. 7. 11:46
 3/13 anonim ***** válasza:
29%

Férfiként.

Párszor már írtam itt, de én nem gazdag családból származom, és jó tanuló sem voltam soha.

Nekem keményen kellett tanulni és dolgozni a diplomáért. Nem volt gazdag apuci, befolyásos anyuci, nem dugtam a tanárokkal az egyetemen, és míg a többiek buliztak, és tanultam, magoltam.

Utána munkahelyi harcok. Nem volt senki, aki benyomott volna menő állásba.

35 éves koromra értem oda, ahonnan nem igen jutok többre, de ez bőven elég nekem. Jó kocsi, korrekt lakás, korrekt fizetés.

Én 35 évesen tudom és akarom megélni, amit 18-30 között kihagytam. És megtehetem. És pont lexarom, hogy más mit gondol rólam.

2023. nov. 7. 12:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Leadtam egy tonna hájat, lett önbizalmam, eljárkálok (nem bulikba), nyitottabb vagyok az emberekkel, elkezdtem egy új szakmát.
2023. nov. 7. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
A tinikort es a 20 as eveket nehez megverni, igy 30 eves kioregedo vensegkent azt tudom mondani, hogy csak annak jobb aki elotte nelkulozott, szerzett fityeszes ismerosoket es most uszik a jo letben.. Akiknek jol megy a szeker jo hogy kiegyensulyozotabbak mint akinek kevesbe , de osszesegbe ahogyan oregszik az ember ugy romlik az energiaja es az aktivitasa , a tobbi csak palcebo amit a penz idez elo.
2023. nov. 7. 13:11
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
3-as, képzeld, a legtöbb ember nem gazdag családból jön és nem "dug", hanem keményen megdolgozik a diplomáért, meg a jó munkáért. Nem vagy különleges hópihe, csak megkeseredett.
2023. nov. 7. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat. A szociális érzékem valamicskét javult, könnyebben állok szóba ismeretlenekkel.
2023. nov. 7. 14:12
 8/13 A kérdező kommentje:
A kedvncem az utolso :D :D Te mar jol eltemetted magad :D :D
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

6.

És számodra a hármasba való belerúgás az helyes cselekedet?

10/13 A kérdező kommentje:
jajj mostmar nem utolso :D 5/8:D :D
2023. nov. 7. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!