Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/Férfiak! Ideális pár külsőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Férfiak! Ideális pár külsőre?

Figyelt kérdés

Gudom, nem csak a külső a lényeg, de most szeretném ha elvonatkoztatnánkcettől és csakca kulsővel foglalkoznánk.

A nőktől azt szeretném kérdezni, hogy az ideális férfi:

Magassaga, hajszín, szemszín alkata(vékony, nagydarab, szálkás, stb), farok mérete

A férfiaktól, hasonlóan:

Magassága, hajszín, szemszín, alakja, mellmérete, fenékméret.

A váladzokat előre is köszönöm.

2023. nov. 7. 06:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nálam valamivel magasabb (én 176 cm vagyok) és sportos alkatú (vagyis látszik, hogy mozog és figyel magára, de nem is viszi túlzásba és nem ekörül forog az élete). Mindig tetszett, a kicsit hosszabb és göndörkés haj (bár életem első szerelme is vörös hajú volt). A szemszín lényegtelen, bár személyes kedvencem a zöld. Egy pajkos tekintet és kedves arc nagyon vonzó tud lenni. A farok tekintetében egyik irányba se legyen szélsőség, vagyis legyen átlagos.

(Az alapvető higiénia és igényesség minden formája és normális öltözködés alapvető.)

Gyakorlatilag leírtam külsőleg a páromat, de tetszettek már olyan férfiak, akik a fentiek egyikének vagy másikjának nem feleltek meg. Egy-két dolog nagyon taszít (például a túlsúlyosság), de ezeken túl elég nyitott tudok lenni.

25/N

2023. nov. 7. 11:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Átlagos ember elhízott,"

Egy társadalmi csoportnál akár megfigyelhető tömeges elhízás is, de attól az elhízás nem természetes, ahogyan a sportos alkat sem. Mindkettőért tenni kell, hogy kialakuljon.

Átlagos ember az, aki nem elhízott, de nem is sportos, hanem egy alap külalakkal rendelkezik, ami normális esetben mindenkinek megvan.

2023. nov. 7. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
170 centi, mindegy milyen színű a haja, csak zöld szeme lehet és 20 centis farka, alkatra nem vékony
2023. nov. 7. 11:31
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Magassága: 1.75 cm.-től felfelé;

hajszín: vörös, fekete, barna;

szemszín: kék, zöld, szürkészöld;

alakja: vékony-átlagos;

(csak) lábméret: 40-43-as.

2023. nov. 7. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:

A belső sokkal fontosabb. De ha a külsőt nézzük, nekem az anyutestű nők jönnek be.

Telt, vagy teltkarcsú, de nem nagyon elhízott test. 190 nél jó, ha alacsonyabb. Nagy fenék, nagy cicik, érzéki ajkak. Combos, fenekes, cicis nők a legszebbek, hiába nem ez a testalkat a divat.

Azt is leírom, ami nem tetszik: kigyúrt, izmos, férfias nők, és a műanyag nők nem jönnek be. Bolti cicikkel nem tudnék mit kezdeni.

2023. nov. 7. 18:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem kell minden masodik kommentbe leirni, hogy a belso fontos, vagy fontosabb. Mindenki tudja, hogy legalabb olyan fontos, de itt most csak a kulsorol volt szo.
2023. nov. 7. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!