Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondol rólam ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondol rólam ilyen keveset a párom?

Figyelt kérdés

Szerinte nem lennék képes a jogsit sem lerakni, mert egyből biztos balesetet okoznék, és eddig azért nem tettem le, mert lusta voltam, most már tök mindegy, ha nincs meg. Így legalább eszembe se jut más pasikhoz kocsikázgatni.

Előfordult már, hogy egy adott témáról beszéltünk, és azt mondta, hogy nahát én erről tudtam, ki se nézte volna belőlem, meg hát vajon honnan is tudtam arról.

2023. nov. 6. 22:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Na, ez is egy szeretetteljes, boldog párkapcsolat...

Bakker, mit tudnak ezek a férfiak, hogy ilyen mentalitással is akad nőjük???

2023. nov. 6. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Csak a helyén kezel. Látja, hogy nem a legélesebb kés vagy a fiókban, de elvisel. Te meg elhiszed, hkgy milyen okos vagy. Nem, nem vagy az.
2023. nov. 6. 22:37
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
#1 Gondolom tenni a szépet az elején, hogy megkapják a nőt akit akarnak
2023. nov. 6. 22:40
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Szerinted egy olyan nő aki egy ilyen vadbarommal van, az egy főnyeremény?

Normális nő az első ilyennél kipenderítené(persze össze se jönne vele, mert ismerkedéskor leesne neki a tantusz)

2023. nov. 6. 22:45
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Nárci. Nála te mindig csak rosszabb lehetsz, bármit is csinálsz.
2023. nov. 6. 22:47
 6/12 anonim ***** válasza:
95%
Kikell bszni. Nem tart semmire.
2023. nov. 6. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Minek vagy ezzel a kisebbségi komplxusos pötsel?
2023. nov. 7. 02:23
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Azért gondol rólad ilyen keveset, mert látja, hogy ilyen szintű lenézés ellenére is vele vagy kis liba. Csak tűrsz és tűrsz, nehogy egyedül kelljen lenned 5 percig is. Ezen mit tiszteljen, nemcsak ő, hanem bárki is?
2023. nov. 7. 05:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Te se vagy jobb nala, ha osszefekszel vele, ahelyett, hogy elkuldned a busba. Csak te mashogy vagy felrekalibralva.
2023. nov. 7. 09:21
 10/12 anonim ***** válasza:
12%
Szereted a francia krémest? :D
2023. nov. 7. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!