Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hazudik ? Van olyan műtét aminél úgy vágnak meg mint egy császármetszésnél ? Ha igen milyen műtét ?
Lassan 7 hónapja járok egy nővel tegnap le akartunk feküdni és amikor le kelult minden ruha meg láttam hogy van egy vágása amire de kérdeztem hogy: van gyereked ? Azt mondta nem nincs és csak egy régi műtét nyoma. Még kérdeztem milyen műtét és azt mondta nem számít és folytassuk. Mondtam neki hogy engem mégis érdekelne, erre ideges lett és elkezdett vissza öltözni. Mondtam neki hogy nekem bármit elmondható és rám számíthat erre ő csak azt mondta hogy haza akar menni, mondtam hogy haza viszem de ő nem hagyta és el ment. Ma reggel hívott és monda hogy ne haragudjak én kértem egy kis időt.
Gondolkoztam és igazából nem is tudok róla semmit. Nem mesélt soha a múltjáról, régi kapcsolatokról, barátoktól, vagy a családjáról se.
24N
27F
A császárheg a bugyivonalban/alatta van és nem túl nagy (6-10cm), már sok sok éve bugyivonalban vágnak. Meg sok nőgyógyászati műtétnél is, hasi sérv műtétnél, balesetnél, endometriózis műtéteknél, meg ezer más miatt vághatnak hason kb akárhol.
Igen, pl egy nőgyógyászati műtétekről rossz beszélni, főleg ha eltávolítás volt (petefészek, méh), mert sokaknak a nőiesség elvesztésével jár gondolatban, hisz a női szerveit veszik ki (ahogy a mell eltávolítása is, hiába pótolják szilikonnal korrekcióként). De ha császár heg az sem jelenti, hogy van gyereke, mert lehet elvesztette és s.o.s kikellett venni a halott babát, na ez is egy olyan trauma amiről nehéz beszélni. Vagy ha örökbe adta...
Meg úgy alapjáraton sem akar az ember műtétekről beszélni szex elött, akkor sem, ha semmi komoly és traumatikus nem történt.
Az én császársebemet, főleg félhomályban, ember legyen a talpán aki észreveszi, olyan szépen csinálták.
Szóval simán lehet, hogy más műtét. De ha ennyire biztos vagy abban, hogy császár...
Honnan tudod, hogy pl nem sürgősségi császárral halott gyereket szedtek ki belőle? Ez esetben egyáltalán nem hazudott, viszont valószínűleg jól felkavartad, ráadásul még irtó hülyén is viselkedsz mellé. Még te kérsz időt... Eszem megáll. Te se érdemelsz nőt.
Én a faggatózásod pillanatában felálltam volna és ott hagylak.
Remélem, a nő is rájön, mekkora tapintatlan bunkó vagy és szakít veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!