Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon hazudik ? Van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hazudik ? Van olyan műtét aminél úgy vágnak meg mint egy császármetszésnél ? Ha igen milyen műtét ?

Figyelt kérdés

Lassan 7 hónapja járok egy nővel tegnap le akartunk feküdni és amikor le kelult minden ruha meg láttam hogy van egy vágása amire de kérdeztem hogy: van gyereked ? Azt mondta nem nincs és csak egy régi műtét nyoma. Még kérdeztem milyen műtét és azt mondta nem számít és folytassuk. Mondtam neki hogy engem mégis érdekelne, erre ideges lett és elkezdett vissza öltözni. Mondtam neki hogy nekem bármit elmondható és rám számíthat erre ő csak azt mondta hogy haza akar menni, mondtam hogy haza viszem de ő nem hagyta és el ment. Ma reggel hívott és monda hogy ne haragudjak én kértem egy kis időt.

Gondolkoztam és igazából nem is tudok róla semmit. Nem mesélt soha a múltjáról, régi kapcsolatokról, barátoktól, vagy a családjáról se.

24N

27F

2023. nov. 6. 13:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ha valaki azt mondja nem akar erről beszélni akkor nem kell ezt tovább feszegetni...

Kérdésedre a válasz, lehetett hasfalisérv műtét nyoma, esetleg hasplasztika, bármilyen " baleset " nyoma és még úgy 1000 más ok.

2023. nov. 6. 13:10
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Meheltavolitas, petefeszek problema, also medence mutet holyag mutet ...
2023. nov. 6. 13:14
 3/18 A kérdező kommentje:
#1 és #4 oké de ezek nem olyan műtétek amiket gáz lenne elmondani vagy nehéz
2023. nov. 6. 13:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
És lehet császármetszés nyoma is, de az nem jelenti, hogy van gyereke. Lehet meghalt, vagy örökbe adta.
2023. nov. 6. 13:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Van akinek igenis trauma vagy rossz élmény egy olyan "egyszerű" műtét ami hasisérv stb

Nem tudod mit élt át, mit érzett,vagy mi történt. Ilyen témát tapintatlanság feszegetni.

2023. nov. 6. 13:21
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem gáz, ja. Neki ezek szerint igen. Főleg, ha már többször lefutotta ugyanazokat a köröket, hasonlóan fogykos pasikkal.
2023. nov. 6. 13:24
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Levetkőzött, megnyílt előtted, és Te pont egy "tökéletlenséget" szúrtál ki, és szóvá is tetted.

Nem is értelek, mit gondoltál, mikor elkezdted faggatni? Nem tudtál volna várni ezzel?

Olyan vagy, mint a VOLT férjem, ő is mindig mindenről tudni akart, ha kellett, erőszakkal szedte ki belőlem az infókat.

2023. nov. 6. 13:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a köldök alatt van vágás és a szélei lefelé haladnak. Átszelik a teljes hasat.

Lehet hasnyálmirigy. Pankreatis.

2023. nov. 6. 13:28
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt császárom, észre se venni a vágást, bikinivonal alatt egy 5 centis karcolás.
2023. nov. 6. 13:34
 10/18 anonim ***** válasza:
93%

Hát egy halom dolog lehet ami a hasfalat, méhet, petefészket érinti.

És lehet, hogy neked nem nagy szám, de ő megkért ár, hogy ne beszéljetek róla és te mégis erőltetted.

Ráadásul.... amikor szexelni készülsz valakivel, te akarsz nagy hasi műtétekről beszélgetni? Én sem szoktam a végbéltályog mátétemről beszélni amikor épp közeledek az asszony felé:D

Lehet, hogy más körülmények között simán elmondta volna. De ott az a helyzet abszolút nem az ilyen beszélgetések ideje volt. Érdekes, hogy ennyi idősen még nem sikerült ráérezned mikor van ideje a tetteknek, a hallgatásnak vagy a beszédnek.

2023. nov. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!