Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált férfival jöttem össze,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált férfival jöttem össze, de még nem nyílt meg teljesen. Érdemes rá várni?

Figyelt kérdés

Hivatalosan augusztus eleje óta vagyunk együtt. Szeptember óta a munkám miatt és, hogy ő is dólgozik sajnos ritkábban tudunk találkozni. Néha van, hogy egy héten egyszer.

Amit még valahogy elviselek, de van, hogy napokig nem keres.

Többször mondtam neki, hogy szerintem még nem áll készen, inkább ne eröltessük.

Par napja elmondtam minden öszintén, de van amire nem reagált. Úgy érzem, hogy gyávaságból vagy csak nem akar megbántani. Kértem, hogy legyen öszinte, bírom a strapát. Jobb az igazság, mint a bizonytalanság.

Annyit kért, hogy legyek vele türelmes, ő jól érzi magát velem. A szüleit is ismerem és pár fontosabb baratját is.

De azt érzem ez nem elég ahhoz, hogy várjak és türelmes legyek.

Foggalmam sincs mit tegyek.

2023. nov. 5. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem a kotodessel van problema, az szep es jo dolog, hanem a kotodes targyaval. Neked jobban testhez allhat az eloben, tarsasagon keresztuli ismerkedes. Lassabb sokkal, de ha az ad neked kello erzelmi biztonsagot, akkor azt kell favorizalni.
2023. nov. 7. 08:33
 12/18 A kérdező kommentje:

Szakitottunk es most nagyon rosszul erzem magam.

Mar megint igy jartam...

2023. nov. 12. 10:39
 13/18 A kérdező kommentje:
Es mar van egy uj baratnoje
2023. nov. 26. 11:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Hat ennyire volt komoly a reszerol. Csereszabatos baratnoi vannak, tetszoleges idoben barkire lecserel barkit.
2023. nov. 27. 08:12
 15/18 A kérdező kommentje:

Es nalam fiatalabb, meg egyetemista. En meg mar onallo, magamat tartom fenn. Dolgozom, mellette onkenteskedem es konferenciara keszulok.

Es inkabb egy fiatal kell neki...

2023. nov. 27. 08:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd. Neki agymelegito kell az, hogy ki az eppen, az nem szamit.
2023. nov. 27. 17:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy viszonylag hamar megszabadultál tőle, Kérdező.
2023. nov. 27. 19:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Meg mindig hiányzik, pedig eltelt már jó pár hét.
2024. jan. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!