Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált férfival jöttem össze, de még nem nyílt meg teljesen. Érdemes rá várni?
Figyelt kérdés
Hivatalosan augusztus eleje óta vagyunk együtt. Szeptember óta a munkám miatt és, hogy ő is dólgozik sajnos ritkábban tudunk találkozni. Néha van, hogy egy héten egyszer.
Amit még valahogy elviselek, de van, hogy napokig nem keres.
Többször mondtam neki, hogy szerintem még nem áll készen, inkább ne eröltessük.
Par napja elmondtam minden öszintén, de van amire nem reagált. Úgy érzem, hogy gyávaságból vagy csak nem akar megbántani. Kértem, hogy legyen öszinte, bírom a strapát. Jobb az igazság, mint a bizonytalanság.
Annyit kért, hogy legyek vele türelmes, ő jól érzi magát velem. A szüleit is ismerem és pár fontosabb baratját is.
De azt érzem ez nem elég ahhoz, hogy várjak és türelmes legyek.
Foggalmam sincs mit tegyek.
2023. nov. 5. 18:49
1/18 anonim válasza:
Ha valakivel együtt vagy, de nem ír pár napig, az nem jó jel. Ha belül magadban azt érzed, hogy nem erre van most szükséged, engedd el. Kedvel, az biztos, jól érzi magát veled, de még láthatóan nincs azon a ponton, hogy elköteleződjön, lehet,hogy a távolság most pont jót tenne. Aztán amikor már készen áll, az is lehet, hogy olyan szerelem lesz belőle, mint még soha,csak éppen most időre van szüksége!
2/18 anonim válasza:
lehet, hoyg csak zárkózottabb természetü, és neki ennyi elég
3/18 anonim válasza:
Ha valaki napokig nem keres, az nem kíváncsi rám. Én ebből indulok ki. Nem kérnék ebből.
4/18 anonim válasza:
Amikor valaki azt mondja, hogy napokig nem keres, akkor az sokszor ő maga sem keresi a másikat. Ez a helyzet? Vagy írsz neki csak nem válaszol?
5/18 A kérdező kommentje:
Nem írok én sem, de azért mert nem akarok nyomulni.
2023. nov. 5. 20:37
6/18 anonim válasza:
Lehet ő is így van vele. De ha egyikőtök se ír a másiknak, akkor hogy dumáltok? Valakinek kéne kezdeményeznie egy beszélgetést
7/18 anonim válasza:
4 hónapja együtt vagytok és egyikőtök se akar nyomulni? Érdekes...
8/18 anonim válasza:
Ez kuka, nem kapcsolat. Az nem igy alakul ki.
9/18 A kérdező kommentje:
Igazad van. Inkább lezárom ezt.
2023. nov. 6. 13:28
10/18 A kérdező kommentje:
Csak elkezdtem kötődni, ami nálam nagyon ritka, mert a sebezhetőség miatt nehezen nyitok más felé.
2023. nov. 6. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!