Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt mondják, hogy intelli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, hogy intelligens társat akarnak, és a párjuk otthon van a művészetben, irodalomban, de alapvető matematikai műveleteket nem tud elvégezni (pl. írásbeli osztás), azok hogy viszonyulnak ehhez?

Figyelt kérdés

864:4=?

Aki ezt nem tudja elvégezni, az intelligens?

2023. nov. 4. 09:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én is jogàsz vagyok, de nem élek burokban… Nem csodálkozom semmin…Matekpélda nélkül is kiderül, hogy két embernek van-e közös metszete 😀
2023. nov. 4. 11:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna, ha egy harmadikos gyerek is értelmesebb lenne a páromnál...
2023. nov. 4. 11:13
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Meglepő válaszok, tiszta szégyen ha valaki a fenti feladatot sem tudja megoldani. Osztani egyjegyűvel...számológép? Te jó ég..
2023. nov. 4. 11:25
 14/24 Laylah ***** válasza:
50%
Ha a metódust tudja, csak épp fejben/írásban nem tud számolni, az még belefér. Én pl. nem szeretem a törit, így a pun háborúkról sincs fogalmam (tippre ókori görögök, i. e. 60 körül), a differenciálegyenleteket sem értettem, mégis meglett egyetemen a tárgy, viszont a mai napig bármikor jöhet egy több ismeretlenes egyenletrendszer, vagy valami érdekes geometriai feladat, azokat kedvelem. Művészeti ágak közül inkább az építészet és a dráma-epika vonz, a verseket és a festményeket viszont nem igazán tudom értékelni, ami azért érdekes, mert anno én is írtam pár verset és végzettségemet illetően grafikus lennék. Na jó, festményeket még csak-csak, ha nem 20. századi avantgarde stílusúak és nem egyszerű bibliai ábrázolások. :D
2023. nov. 4. 11:41
 15/24 Laylah ***** válasza:
kieg.: megnéztem a pun háborút, mellélőttem pár évszázadot. :D
2023. nov. 4. 11:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy csak trollkodtok. Gyári betanított melókra felvételhez állítottunk össze ilyen tesztpéldákat, ez egy tízéves gyerek szintje. Akinek ez nem megy, az mégis hogy végezte el az általános iskolát, meg jutott be az egyetemre.
2023. nov. 4. 16:44
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16-os, sajnos nem mindegyik felnőtt tudja megugrani, hogy, ha egy hónap 30 napos, akkor 8 napra hány nap bérleti díjat kell számlázni...
2023. nov. 4. 16:49
 18/24 A kérdező kommentje:

Számomra az a furcsa, hogy vajon meddig kell még levinni a matematikai tudásról szóló szintet, hogy a hétköznapi ember is elfogadja, hogy ez a tudomány is hozzátartozik egy ember lexikális tudásához?

Az írásbeli osztás egy kb. 3. osztályos gyerek szintje.

Lassan el fogunk jutni oda, hogy már az sem lesz ciki, ha valaki nem tud fejben elvégezni egy olyan egyszerű műveletet fejben, mint a 30+20, mert ugye ott a számológép...

2023. nov. 4. 17:46
 19/24 A kérdező kommentje:

Amúgy meg ha nem megy fejben, akkor menjen írásban.

Felnőtt embernek szorozni, osztani, összeadni, kivonni, tudni kell.

Ha màr ezek az alapvető matematikai műveletek sem mennek önállóan, számológép nélkül akkor nagy a baj.

Mi van akkor, ha sürgősen számolni kell, de nincs kéznél számológép, és a telefon is lemerült? Akkor majd csak állunk, és nézünk, mint a moziban?

2023. nov. 4. 17:56
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

16

NEM tudom megcsinálni! És penzügyes vagyok, 7szamjegyü bérrel.

17

Na ezt pl. tökéletesen. Ez k*rva könnyü! (Z Bér /30) x 8 = X

De számologeppel!!!!! De ha kell, be is képletezem excelben!

Nem anélkül...öreg vagyok már, most lettem 29. Nyilvan, ha pl. lesz gyerekem, és eljutnak a tananyagban az osztasig, megtanulom ujra vele együtt, de mivel nincs rá szükségem, így az agyam felejtés görbéje, erősen lejtett az ilyeneket illetően!

Komolyan kevesebb vagyok ettől egy ferfi szemében? És csodálkoztok, hogy a nők inkább egyedül vannak!

18.

Ebben lehet valami, tegnap hullafáradtan, este 7kor (kivetelesen bent dolgoztunk kollegakkal) 7+2 őt, szamologeppel adtam össze, miközben dünnyögtem is az orrom alatt, hogy, 7+2 = ?

Aztán elnevettem magam, "na szép, ezt is sz.géppel adom össze) 🤣 Kolleganőm meg: "Igen, nem volt kevesbé vicces végignézni sem!"

Nyilván ez megy fejben is, de mondta, hogy ő is szokta néha tudatosan is, mert úgy tuti nem.ront... 😶

2023. nov. 4. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!