Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért szeretné tudni hogy a párjának hány barátnője volt előtte?
Engem pl a 0-1-2 abszolút nem zavarna, a sok viszont igen.
20 azt en se mondtam el a pàromnak.
Ugy se hitte volna el.
Eltanulták a férfiaktól😂
Vigyázz mert nemsokára arra is rákezdenek hogy a férfi legyen tiszta és szűzies, ne pedig egy elhaszanált rongy. Jön majd hogy az a hegyező ami sok ceruzát kihegyez az egy jó hegyező, de az a ceruza ami sokszor lett kihegyezve, az elkopik és semmit sem ér😂😂
Mert ez olyan alap dolog amit szoktak egymásról tudni a partnerek. Ugyanúgy mint hogy pl honnan származik, mit tanult, vannak-e testvérei, stb. Akit érdekel a másik, azt a múltja is érdekli.
Az beteg hogy ennyire szégyelled magadat. Ennyi erővel senkinek semmi köze semmihez.
Inkább nulla mint 100
Második férjemnek én vagyok a második, miközben nekem majdnem 20 volt. Konkrét számot ő nem tud, én viszont végtelenül becsülöm ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!