Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy fiú szeretni nézni a barátnőjét evés közben?
Figyelt kérdés
Izgató2020. aug. 13. 21:37
1/7 anonim válasza:
Eszembe nem jutna az evés és az izgató szavakat együtt használni. Számomra nagyon zavaró ha néznek éves közben, így nem alkotnánk jó párt. Ettől függetlenül nem gáz, csak öl, át kell keresni, akinek ez nem zavaró.
2/7 anonim válasza:
Én a legnagyobb lányomat szeretem látni evés közben, mert cuki.Egy élmény ahogy eszik:D
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom. Nálunk én főzök (nő) és szeretem látni, hogy a párom jóízűen eszik. Ezzel ő is így van, főleg, ha ő készít el valami ételt. Viszont ezt szexuálisan izgatónak találni szerintem annyira nem szokványos dolog, minimum furcsa.
6/7 anonim válasza:
Engem nem zavar. Szeretek enni, ha izgatja, nyugodtan nézzen. Ez egy olyan fétis, ami nem zavaró és könnyű kielégíteni. Jobb, mintha a pisi-kaki szexet erőltetné.
7/7 anonim válasza:
Bizarr. Csak otthon tudok enni nyugodtan, étteremben, nyilvános helyen nem nagyon. Iszonyúan zavarna. Utálom ha néznek, főleg evés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!