Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire vagytok vizualis típusok?
Nagyon. De nekem sincs zsánerem, bárki meg tud tetszeni. Szexkapcsolatban nem vagyok benne.
De utálom az ilyen kérdéseket, amikor a felszínes férfi tudni akarja, milyen átlag alatti külsőt tud letolni a nők torkán.
Az a szomorú, hogy ezt meg kell kérdezni. Szomorú, hogy a net tele van infoval, a világ emberekkel, mégsem képesek sokan megérteni, hogy mindenki más.
Illetve hogy a vizualitás, mint tulajdonság fogalmilag egyenlő lett azzal, hogy csini nőre áll a farok. Ami tényszerűen igaz, minden alloszexuális embernek arra áll/nedvesedik, aki tetszik neki (sokkoló, ugye?).
De a vizuális típus nem azt jelenti, hogy szeretném, hogy tetsszen nekem a párom. Mindenki ezt szeretné. A vizualitás azt jelenti, hogy pl. én jobban megjegyzek valamit, amit képekkel illusztrálnak, mintha csak leírás lenne. Videos recepteket szinte azonnal megjegyzem, a szövegeseket át kell olvasnom egy csomószor.
Az ilyen kérdések kiábrándítóak és megdöbbentőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!