Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen hogy valakinek nincs igénye szexre, párkapcsolatra? 29F
Csókolóztam már lánnyal de nem éreztem semmi különöset.
Családtagokkal, ismerősökkel meg nem akarok rondán beszélni.
Nem rosszból írtam. 🙄
Viszont nem egészséges gondolkodás ez. Érdemes lenne elmenni egy pszichológushoz, vagy megpróbálni legalább nyitnia a nők felé. Persze most fiatalon még el van az ember egyedül, de később mikor más se szülök se senki,akkor már nem biztos hogy ez egy élvezhető állapot lesz majd.
#11: "Családtagokkal, ismerősökkel meg nem akarok rondán beszélni."
Mert szerinted az, hogy "semmi közöd / közötök a magnéletemhez" csúnya beszéd?
12! Nem érted, ugye?
Ha most valaki be akarná adni neked, hogy furcsa, amiért nem vagy pedofil 3s ez nem egészséges, onnantól boldogan "nyitnál a gyerekek felé"? Ugye, hogy nem?! Most pont ugyanezt kéred csak nőkkel a kérdezőtől!
15# Úristen, ezt a hasonlatot te sem gondolhattad komolyan.
Végülis nekem mindegy, de szerintem aki nem vágyik semmilyen formában társra, ott annál valami nem kerek mentálisan. Ettől függetlenül nem bántani akartam a kérdezőt, hanem inkább segíteni hogy ki tudjon törni ebből.
De te csak biztassátok, hogy igenis rendben van így élni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!