Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, kiábrándítónak találjátok, ha mély hangja van egy nőnek?
Figyelt kérdés
Olyan mély, hogy mélység tekintetében felveszi a versenyt egyes férfiakéval (de nem annyira mély, mint egy kifejezetten mély hangú férfié, szóval a nememet azért be szokták tudni azonosítani a hangszínem alapján), úgyhogy minden társaságban akad egynél több ember, aki szóvá teszi. Sajnos így hirtelen nem találok olyat, akiéhez hasonlítani tudnám, remélem, érthető, hogy mire akarok kilyukadni.2023. nov. 1. 02:46
A kérdező szavazást indított:
Igen, (szinte) esélytelen, hogy bejöjjön egy ilyen nő.
Inkább még jobban is tetszik, mint a magasabb női hangok.
Nem ettől függ, hogy vonzónak találok-e valakit.
18 szavazat
1/11 anonim 

válasza:

Ne ess kétségbe, valakinek pont ez a fétise!
Én a nőiességre helyezném a hangsúlyt, szerintem azzal együtt szexi!
Csak külsőre, öltözködésre, habitusra ne legyél nagyon pasis!
2/11 anonim 

válasza:

Passz, hallani kellene meg látni, tudod, összkép.
4/11 anonim 

válasza:

Mély hangom van, mégis elkeltem😁
6/11 anonim 

válasza:

Semmi fétis meg hasonló de szeretem mikor egy nőnek szexi mély hangja van. Az már látatlanban dob az egészen és mindegy, hogy néz ki.
Nyilván valaki megijed mert a csipogó naposcsibékhez van szokva.
7/11 anonim 

válasza:

volt egy tanár nőm akinek hát elég érdekes volt a hangja a teste se volt semmi extra de az egész nő az egész kép baromira be jött.
nem számít ez az össz kép számít.
8/11 anonim 

válasza:

Az alt hang is szép, bársonyos, nőies.
Lásd, Béres Ilona színésznő.
9/11 anonim 

válasza:

Csak a hang alapján nem lehet eldönteni, bejönne-e egy lány, főleg ha nem is hallom a hangját. Van, amikor az összképbe beleillik ez is. Kapásból nem emlékszem olyan nőre az eddigi ismeretségemben, akinek túl mély lett volna a hangja és emiatt nem éreztem volna nőiesnek.
10/11 anonim 

válasza:

Nekem mély hangom van, és egészen eddig a pontig eszembe sem jutott, hogy esetleg emiatt ne jönnék be valakinek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!