Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiabrandito lehetek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiabrandito lehetek neki?

Figyelt kérdés
Jelenleg kulon elunk, 5 eve vagyunk egyutt. A csaladom miatt magam alatt vagyok mostanaban, aludni sem nagyon tudok. Neha beszelgetunk errol, de felek hogy kiabranditom ezzel. Aztmondta o elhiszi h nehez most nekem. Annyi jo csaj ismerose van, neki jofejek a szulei, felek hogy elhagy, mert az en csaladom nem normalis. Vele mindig kedvesek.
2023. okt. 2. 05:04
 1/4 anonim ***** válasza:
11%
Számítógépezés. Tilos! Életveszélyes!
2023. okt. 2. 05:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a hozzáállással igen az lehetsz.

Nem a család itt a probléma ami miatt elhagyna úgy gondolom.

2023. okt. 2. 06:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Mièrt mèred magad másokhoz? Jobb lesz ettől?

Nem elèg, hogy a családoddalproblèma van, mèg ezzel is lehúzod magad, hogy kreálsz olyan bajokat, amik nem is lennènek.

2023. okt. 2. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Ó, kérdező, én abszolút megértelek, én is ebben voltam egész életemben. Diszfunkcionális család, mentális zavarok a szűk rokonságban. Én is ezt éreztem, hogy én nem tudok "felmutatni" egy normális családot. Irigyeltem a szép, összetartó családban felnőtt embereket, ilyen pasikhoz is vonzódtam, csak ugyanakkor meg kívülállónak éreztem magam, merthogy én nem ilyenben nőttem fel. Ami fontos, hogy bármilyen is a családod, bármilyen problémáid is vannak, az nem a te hibád! Nem szabad szégyellned emiatt magad! És a párodnak a nehéz helyzetben támogatnia kellene. Ha nem tudsz megbirkózni a helyzettel, kérj segítséget, mert ahhoz is jogod van!

Ha szeretnél beszélgetni, nekem írhatsz privátot.

2023. okt. 2. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!